Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 18:00

Yaklaşık 8-9 aylık bir cihazım var ve ben bunu 8-9 kez kullanamadım. Maalesef aldığımdan beri sürekli olarak haritayı kafasına göre yeniden çiziyor; 4-5 tane salon yapıyor ya da kendiliğinden komple haritayı siliyor. Kendi etrafında dönüp duruyor, 1 metrekare bile gitmeden 'temizlik tamamlandı' diyerek şarja gitmeye çalışıyor. Şarjı algılamakta sıkıntı çekiyor ve bu, aldığımdan beri bu şekilde oluyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'sıfırlayıp kullanın' diyorlar. Defalarca sıfırlayıp kullandığım halde her seferinde aynı sorunu yaşıyorum. Bana diyecekler ki 'Garanti servisine götürün.' Garanti servisine götürsem de yine beni suçlu bulacaklar. Ben, bu cihazın yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum ya da tamamen paramın iade edilmesini istiyorum, veya bir üst modeliyle değiştirilmesini rica ediyorum.

20 Şubat 2024 09:44

Yaklaşık bir yıl önce Arzum markasından almış olduğum Arzum robotek X4 robot süpürge ürününü satın aldım aldığım günden beri sürekli aynı problemleri yaşıyorum haritalandırma sıkıntı süpürmeye başlatmaya çalışırken 1 metre gitmeden hedefe ulaşılamıyor, temizleme tamamlandı şarja geri dön gibi şeylerle süpürmüyor özel oda temizliği yapmıyor ben aynı problemden 2 kez garantiye gönderiyorum ürünümü e şu an iki kez aynı problemi yaşadığım için benim 0 ürün talep etme hakkım varken bana fatura tutarı kadar iade yapabileceklerini söylüyorlar Ben ürünü bir yıl önce 7000 TL'ye aldım ürün şu an kendi sitelerinde 24.000 bana iade edecekleri tutarlar Ben yeni bir süpürge alamıyorum ben bu markaya güvenerekten Ne zorluklarla biriktirdiğim para mı vermişim şu an benim hakkımken ve internet sitelerinde satışa açıkken mevcutta Yeni bir sıfır süpürge olmadığı için bana 0 ürün veremeyeceklerini tekrar onarım yapılabileceğini söylüyorlar Ben hakkım olan sıfır talebimin gerçekleştirilmesini istiyorum. Ürün yeni sorunlu değil aldığımdan beri aynı problemleri yaşıyorum ve artık bıktım işim gücüm yok uğraşırım hiç sorun değil Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar giderim gerekirse mahkemeye veririm ama ben hakkımı istiyorum

02 Aralık 2023 18:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Aralık 2023 13:49

Hayatımda gördüğüm ve görebileceğim en ilgili en iyi müşteri hizmetlerine sahip markadır şikayetim üzerine arka arkaya kaç kez aradılar Ben bilmiyorum ürünün garantiye gitmesi gerekiyor ve Ben çocuklarımı rahatsızlığından dolayı götüremediğimden evimden ücretsiz almayı teklif ettiler onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum.

21 Şubat 2024 18:35

2 kez garantiye göndermiş olduğum ürünüm hem de aynı sebepten göndermiş olmama rağmen şu anda ürün değişim hakkım olmasına rağmen Arzum firması benim hakkımı vermemekle birlikte sadece fatura tutarım kadar iade yapabileceğini söylüyor yapacakları iade tutarı ile Ben şu an Bir süpürge alamıyorum beni mağdur ediyorlar

Seden
25 Mayıs 2024 00:59