Aykut sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 23:05

Garantisi devam eden ürünümün nedense yavaş yavaş rengi attı. Önceleri sorun olmaz dediğim durum zamanla önüne geçilmez bir hal aldı. İnternetten baktığımda kiminin kulpu kırılmış, kiminin boyası atmış, kimisi bozulmuş. Şükür diğer sorunlar yok ama bu boya ayma olayı devam edecek gibi duruyor, çünkü koyu rengin yanında da belirginleşmeler baş göstermiş. Sıcaktan desem demliğin boyasının özel olması lazım. Kimyasal desem hiç kullanmadık, zaten çaydanlığı en fazla limon tuzuyla kaynatmak gerek ki ben bu demlikte daha bulaşık sabunu haricinde bir şey kullanmadım. Makineye bile atmıyoruz ne olur ne olmaz diye. İçini telleyerek temizlediğim ürünün bu hali alması garip. Bu konuda firmadan destek talep ediyorum. Eğer böyle sorun olacaksa bu ürünü verelim komple inox ürün versinler bize. Hayır, üründen de gayet memnunum. Çevreme de tavsiye etmekteyim. Böyle güzel bir ürünün bu denli basit bir şeyden bu hale gelmesi garip.

22 Şubat 2024 09:19 (Şikayetten 10 saat sonra)
23 Şubat 2024 21:04

Merhaba, 2 gündür bekliyorum fakat hala arayan ve soran olmadı. Acaba doğru kişiyi aradıklarından eminler mi? Yoksa bu mesajı otomatik yapıştırıp sonra umursamıyor musunuz?

28 Şubat 2024 15:34

Arzum AR3069 Çay Makinesi Demlik Sapı Sorunu Ve Garanti Problemi!

Sinem

Arzum Çaycı Safası Kırılan Kulp
Yalçın sonuçtan çok memnun

Yalçın
16 Kasım 2023 13:38
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
29 Aralık 2023 23:25
Arzum Çaycı Demlik Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
14 Ağustos 2024 11:27