Atalay sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 16:49

Arzum Maxi Touch 1500 watt blender seti aldık. Garanti süresi içerisinde 4-5 kez arızalandı, 2 kere motoru yandı ve değiştirildi. Hiç memnun kalmadık, çok güçlü değildi ve motoru sık sık yanıyordu. Garantiden bu arızalar giderildi. Aradan bir süre geçtikten sonra yine bozuldu ve çalışmıyordu. Garantisi bittiği için ben açıp bir bakayım dedim. Motorun sargıları simsiyah olmuş ve yanık kokuyordu, gene motor yandı herhalde dedim. Motorun üstündeki etikete baktığımda, hangi model diye bir de ne göreyim; 1500 watt diye aldığımız motorun gücü etikette 500 watt olarak yazıyordu. Arzum firması ya fabrika çıkışı bu motorları 1500 watt güçlü diye reklam yapıp daha sonra üzerine yazıp 500 watt daha güçsüz ve ucuz motor koyuyor ya da serviste bir karışıklık oldu. Servisle de görüştüm, o da 'Evet, 500 watt bu motor' dedi ama 'Arzum fabrikadan bana ne gönderirse ben onu takıyorum, benlik bir şey yok, firmayla görüşün' dedi. Dolayısıyla Arzum müşteri hizmetleriyle de görüştüm, onlar ilgilenmediler. Bana yetkili servise götürün dediler, ben de görüştüğümü söylediğim halde 'Bizim yapacağımız bir şey yok' dediler. Arzum firmasının bu yaklaşımını beğenmedim. Ürünü alıp fabrikada incelemek yerine bizimle ilgilenmediler. Buradan Arzum firmasının tüm blender setlerinde bunu yaptığını düşünmeye başladım ve bu firmadan şikayetçiyim. Tüm müşterilerini uyarıyorum, bu işte bir aldatmaca var. Arzum'un bütün ürettiği elektrikli küçük ev aletlerinin kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum, devlet tarafından hepsinde böyle bir aldatmaca olup olmadığının araştırılmasını istiyorum. Acil olarak bu firma gereğini yapsın, aksi takdirde haklarımı mahkeme yolu ile arayacağım. Teşekkür ederim.

22 Nisan 2024 17:01 (Şikayetten 11 dakika sonra)
14 Mayıs 2024 18:40

Arzumdan daha henüz geri dönüş olmadı yani sorunu çözmek için bir şey yapmıyorlar amatör yerli firma herhalde nasıl isi çözeriz diye düşünüyorlar

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Mart 2024 12:47
Arzum Safı Sever Servis
Arzum Safı Sever Servis
Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
18 Ocak 2024 14:38
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Blender Sürekli Arızalanıyor Garanti Kapsamına Alınmıyor

Elif
25 Nisan 2025 18:55

Murat
24 Şubat 2025 12:04
Tunca sonuçtan çok memnun

Tunca
22 Şubat 2024 12:33
"Şikayetimle ilgili ertesi gün tarafıma dönüş sağlandı ve mağduriyetim giderilerek çözüm sağlandı. Teşekkür ederim ilginize."

Arzum Kategorileri