Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
15 Ekim 2024 02:16

Arzum'dan 02.2023 yılında aldığım ar1140 kodlu mini Blanco blender setinin doğrayıcı haznesinin bıçağı 3. Veya 4. Kullanımımda dönmemeye başladı. Arzum Beylikdüzü ar-ne yetkili servisine ürünü verdim. Beni arayıp doğrayıcı haznenin dişlerinin kırıldığını, bunun kullanıcı hatası olduğu için garantinin karşılamadığını, yedek parça siparişi vereceklerini ve bunun ücretinin 380₺ olduğunu söylediler. Arzum müşteri hizmetlerini arayıp ürünü aldığım tarihten itibaren yalnızca 3-4 defa kullandığımı, ürünün yepyeni olduğunu, biçilen ücreti kabul etmediğimi, hatanın benim değil kalitesiz/hatalı ürün olmasından kaynaklı olduğunu dile getirsem de kabul etmediler. 26.09.2024'te yetkili servise ürünümü almaya gittim.

Doğrayıcı hazneyi teslim ederken blenderi dolaplarda aradılar, bulamadılar. Blenderin Başakşehir'deki depoda olabileceğine kanaat getirip yarın adresime teslim edeceklerini söylediler. (sisteme yazmamışlar, tahmin üzerine söylediler) 'umarım blenderin başına kötü bir iş gelmemiştir' dediğimde, 'hiç endişeniz olmasın yarın size teslim edilecek' dendi. 27.09.2024'te Arzum müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim.

Ardından Arzum yetkili servisindeki hanımefendi beni arayıp blenderin gün içinde mesai bitiminde, dağıtımdaki arkadaşların teslim edeceklerini söyledi fakat o gün kimse aramadı ve gelmedi. 28.09.2024'te Arzum müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Ardından Arzum yetkili servisindeki hanımefendi beni aradı ve arkadaşların blenderimi başka birine verdiklerini, bana yeni sıfır ürün blender sipariş verdiklerini, önümüzdeki hafta adresime teslim edileceğini, bir özür dahi dilemeden söyledi.

Peki dedim. 18 gün oldu. Yeni blender hala yok. Sürekli Arzum müşteri hizmetlerini arayıp yeni blenderin ne zaman teslim edileceğini sormaktan, onların da beni ‘depo taşındı gecikme oldu, haftaya teslim edilecek, şu gün teslim edilecek, en geç pazartesi teslim edilecek’ gibi türlü bahaneler üretip beni 18 gündür oyalamalarından çok sıkıldım. Arzum müşteri hizmetlerinden de Arzum Beylikdüzü ar-ne yetkili servisinden de şikayetçiyim.

Arayıp izahat veren yok. En son 15.10.2024'te Arzum müşteri hizmetlerini arayıp ürünü gün içinde kesin olarak teslim edeceklerini söyleyip fakat hala teslim etmediklerini söyledim. Bunun üzerine yetkili servisi arayacağını ve bana izahat vereceklerini söyledi fakat yetkili servis beni yine aramadı. Gerekli tüm mercilere şikayette bulunacağım.

16 Ekim 2024 23:57

Aldığımdan beri 3 veya 4 defa kullandığım Arzum marka "AR1140 Blanco mini blender" setinin doğrayıcı haznesinin bıçağı dönmüyordu. Beylikdüzü Ar-ne yetkili servise götürdüm. Servis dişlerinin kırıldığını garantiye girmediğini ve ücretini söyledi. Yapılmasını istemedim. Ürünü yetkili servise almaya gittiğimde bozuk hazneyi teslim ettiler, blenderi ise aradılar bulamadılar sisteme bakmadan (çünkü oraya girmemişler) Başakşehir'de ki depoda olabileceğine kanaat getirip yarın evime teslim edeceklerini söylediler. Ürün teslim edilmediği gibi arayıp izahat dahi vermiyorlar. Yetkili servisi aradığımda blenderimi başkasına verdiklerini, bana yeni sıfır bir blender göndereceklerini özür bile dilemeden söylediler. Bu konuşma 28.09.2024 tarihinde gerçekleşti. O zamandan beri yeni blender bana gelmedi. Her gün müşteri hizmetlerini aradığımda 'depo taşındı, taşınacak, ürün haftaya kesin olarak teslim edilecek, ürün bu hafta teslim edilecek, kargoya verilmemiş, pazartesi günü kesin teslim edilecek, depo yoğunluğu var' gibi türlü bahaneler söyleyerek oyalıyorlar. 20 gün oldu ve blenderimi göndermiyorlar.

18 Şubat 2025 17:18 (Şikayetten 4 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

İlker sonucu yetersiz buldu

İlker
17 Ocak 2024 19:41
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
17 Eylül 2023 01:04
"Firmanız tarafından arandım. Arızalı parçayı adresime en kısa zamanda göndereceklerini söylediler. Firmaya teşekkür ediyorum"
Metin sonuçtan çok memnun

Metin
20 Eylül 2023 15:05
"Müşteri temsilcisinin mütevazi yaklaşımı sorunun çözülmesi ve arızalı olan parçanın ücretsiz bir şekilde bir hafta içerisinde teslim edileceğini iletmesi sorun çözümü hakkında ilgilenilmesi teşekkürler Arzum ilgi ve alakanız için"
Arzum El Blender Arızalı Yedek Parça
Arzum El Blender Arızalı Yedek Parça

Seçkin
19 Nisan 2024 16:44
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
03 Ekim 2023 11:49
"Sorunma çabuk ve hızlı çözüm bulunduğu için teşekkür ederim."
Arzum İlk Kullanımda Haznesi Çatlayan Dişlisi Kırılan Blender Seti

Arzum Kategorileri