Taner sonuçtan hiç memnun değil

Arzum AR4200 Şarjlı Süpürgenin Batarya Problemi

15 Mart 2024 18:57

18.04.2022 tarihinde 2. Katta odalarının bulunduğu bölümde ufak tefek kırıntılar için Arzum AR4200 şarjlı süpürge aldım. 3+1 yıllık garantisini de yaptım. Toplamda 40 kere kullanmamışımdır, çünkü temizliği Dyson V8 ile yapıyorum. Alırken çok fazla bir beklentim yoktu zaten. Ama daha 2. Yılı bile dolmadan şarj problemi çıktı. Komple şarj oluyor 10 dakika kullanmadan şarj bitiyor, bundan dolayı da pek bir çekim yapmıyor. Servise götürdüğümde bataryanın zayıf olduğu ve 1 yıldan sonra garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Bir elektrik süpürgesinin garantisi mekanik aksamı için olur, plastik aksamı için değil? En kötü cep telefonunun bile pili en az 3 yıl gidiyor ki sürekli kullanıldığı halde. 1 yıl bataryası dayanacak süpürgeyi kim alır? Zaten buradaki şikayetlerin geneli de bu batarya konusu ile ilgili. Demek ki bu süpürgenin genel sıkıntısı bu ve hala satışta. Bugün arayan servis yetkilisi bataryayı değiştirmek için 1.300 lira talep etti. Sonra da ''batarya bulunmuyor, eğer 1.500 lira öderseniz fabrika muadilini ya da bir üst modelinin yenisi gönderebiliyor'' diye ilave etti. Bataryası yoğun kullanmadan bile 1 sene dayanacak süpürge için tekrar para öder misiniz? Arzum markasına hiç yakışmayacak bir satış stratejisi. Buradan şikayetimi firma yetkililerine iletiyorum ve çözüm için kendilerinden dönüş bekliyorum.

16 Mart 2024 10:53 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Mart 2024 11:26

Henüz firmanızdan kimse iletişime geçmedi. Oyalama mı yapıyorsunuz?

18 Mart 2024 16:28

Bozuk bataryalı ürün satıp çözüm bile sunmuyorlar

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
22 Haziran 2023 10:44
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
07 Ocak 2025 13:53
Arzum Garanti Süresi Karmaşası: Arızalı Ürün İçin Ek Ücret Talebi!
Arzum Garanti Süresi Karmaşası: Arızalı Ürün İçin Ek Ücret Talebi!

Selin
20 Şubat 2024 12:53