Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Kabusu: Makine Hurdaya Döndü!

06 Kasım 2024 18:55

Arçelik müşteri numarasını aradım, teknik servis istedim. Servis geldi. Makinenizin kazanı değişecek dedi ama körükle beraber kazan değişiyor dedi. Teknik servis elemanı benden 10400 ücret talep etti ve tamam dedim, yapılsın dedim. Makine sağlamdı, makine hurda geldi. Sıfır sessiz makine oldu, helikopter oldu. Müşteri hizmetleri ve servis bitmiş. Arçelik artık benim için pişmanlık olmuştur. Artık bir daha evime ve tanıdıklarıma asla Arçelik tavsiye etmeyeceğim. Arçelik servisleri mahalle tamircisi olmuş ve değişen parçalar var, değişmeyen parçalar var. Kazan değişmiş ve amortisör değişmiş ama kayış değişmemiş ve körük değişmemiş ve deterjan gözü zarar görmüş ve kapak da zarar görmüş. Bunlarla ilgili müşteri iletişim servisini aradığımda 'sorununuzu çözeceğiz' deyip geçiştiriyorlar. Bunlardan daha hiçbir şeyi almam ve kullanmam. Arçelik benim için bitti artık.

06 Kasım 2024 18:50

Bir de benden alınan ücret alakası olmayan ücret alindi kullanmadığım ürünü de fatura kesilmiş hepsini paylaşıyorum sorunu çözülmesini isyltyorim en kısa sürede

06 Kasım 2024 18:52

Kullanmadığım ürünlerin parası neden alindi ve fatura kesildi kabul edllemez bu konu sorumsuzluk diz boyu insanda biraz ahlak olacak ve Allah korkusu olacak

06 Kasım 2024 20:10

Servisten geldikten sonraki hali makineyi resmen pert ettiler deterjan bölümünün tirnayigini kırmışlar ve on kapak boşluk var ve sallanıyor ve körünude değişmemiş Arçelik hayal kirkligidir sakin evinize sokmayın bundan sonra Arçelik benim için tarih oldu

07 Kasım 2024 09:54 (Şikayetten 14 saat sonra)
07 Kasım 2024 21:36

Benim çamaşır makinesine verilen zararı kim karsilacak sağlam makine sayenizde hurdaya çıktı sağ olun deterjan bolumu ve ön kapak sayenizde zarar gördü ve makinede değişmeyen parçalar var ve kullanmadığım urunlerede fatura kesiyorsunuz sağ olun siz böyle yaptıkça daha çok müşteri kaybedersiniz bundan sonra bozulan kullandığım beyaz esya Arçelik olan eşyaları yaptırmayacağım gidip yenisin alacağım ama boş veya Siemens bundan sonra Arçelik benim için bitti ve tanıdığım kim varsa ve kendi çocuklarıma bile aldırmam ve almam

Birol
Birol

Abi bu ne ya Skorsky helikopter gibi sesler geliyor. Arçelik mi bu makine?

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
22 Ağustos 2024 09:44
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Mart 2024 21:30
Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 17:55
Arçelik Kategorileri