15 Ağustos 2024 18:11

2015 yılında aldığım Arçelik markalı çamaşır makinesi 3 kez arızalandı. 2. Arızasında kazan koptuğu ifadesiyle 7500 TL karşılığında 1 haftalık suren tamiri sonrasında eve geldikten 3 gün sonra tekrar arızalandı. 5 Ağustos tarihinde yine aynı yetkili servise kayıt açtırıldı ve 13 ağustosta ancak gelebildiler. Geldiklerinde de motor arızası olduğu, 4500 TL tamir - 1250 TL de isçilik ücreti belirtildi. Hatta 1250 TL isçilik ücretini de almayacaklarını belirttiler. Bu tamir yapılırken bir kontrol sureci geçirilmekte, ve varsa bir sıkıntı kontrolü yapılmakta. Olsaydı o anda bu problem çözülürdü, ifade edilirdi ya da teslim edilirken böyle bir durum olduğuna yönelik tüketici uyarılırdı. İnsanlarla dalga geçer gibi tekrar tekrar paralar alıp is yapmadan al götür getir yapmak da nedir? Bizim makinemiz sapasağlamdı. Sürekli kullanımı bile yoktu. Ne oldu da resmen perte çıkardınız? Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, yasal hakkim neyse sonuna kadar kullanacağım. Ya doğru düzgün yapın makinemi ya da yenisini istiyorum. Acil geri dönüş bekliyorum.

16 Ağustos 2024 13:04 (Şikayetten 18 saat sonra)
Erdal
Erdal
18 Ağustos 2024 14:03

Herhangi bir çözüm olmadı. Dalga mı geçiyorsunuz? Acil geri dönüş bekliyorum

Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 19:16
Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor ve Yüksek Tamir Masrafları Çıkıyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Mart 2024 21:30
Umut sonuçtan memnun

25 Mayıs 2024 16:53
Sema sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 02:38
Arçelik Garantili Ürün Mağduriyeti

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alınamıyor

Beratiye
11 Ağustos 2025 18:41