Kurulum Sürecinde Yaşanan Aksaklık Ve İletişim Sorunları

Kurulum Sürecinde Yaşanan Aksaklık Ve İletişim Sorunları
Orhan
19 Kasım 2024 16:21

Media Markt isimli mağazadan 15-11-2024 tarihinde Altus marka kurutma makinesi satın aldım. Ürünüm teslimatı yapıldıktan sonra Arçelik çağrı merkezini arayarak kurulum randevusu almak istediğimi belirttim. Randevuyu online olarak almam gerektiğini söyleyerek beni internet sitesine yönlendirdiler. Randevumda müsait olduğum 17:00-19:00 saatlerini seçmeme ve makinenin çamaşır makinesi üzerine kurulacağını belirtmeme rağmen beni telefonla arayarak randevu saatinden önce evin önüne geldiklerini, eğer gelmezsem bir gün sonra gelebileceklerini söylediler. İş yerinden zorlukla izin alarak eve geldim ancak operatör arkadaş çamaşır makinesi üzerine kurulum istediğimi duyunca “elimizde aparat yok, oraya kuramam, kurulum ücreti normalde 2500₺, Arçelik bize aparat vermiyor, şu an elimde yok” diyerek makineyi odanın birisine normal olarak kurmak istedi. Ben randevu talebimde bu hususu belirtmeme rağmen operatör arkadaş elindeki telefonu göstererek “bakın böyle bir açıklama yazmamışsınız elimizde aparat yok” diye ısrarcı olunca ben telefondaki açıklama kısmına tıklayarak talebimle alakalı sisteme yazdığım yazıyı gösterdim. Yani sizin servis elemanlarınız bizim yazdığımız notları okumaktan bile aciz insanlar üstelik randevu saatine bile uymayı başaramıyorlar. Yaklaşık 2 sene önce Altus marka klima aldığımda da benzer sorunları yaşamış birisi olarak aradan geçen zaman zarfında Arçelik markasının itibarını kötü etkileyen böylesi durumlara önlem almadığını görmüş oldum. Normal şartlarda başka marka kurutma makinesi almayı düşünürken Arçelik marka çamaşır makinesinin üzerine başka marka makinenin kurulumu yapılmaz denildiği için Altus markasını tercih etmiş birisi olarak ve bu yaşadığım tecrübelerimden kaynaklı kesinlikle bir sonraki beyaz eşyam Arçelik ve dahi Koç grubuna ait bir marka olmayacaktır. Koskoca firma tarafından aparatı servis temin eder denilerek yanıltıldığım için şu an çok mutsuz ve sinirliyim, makineyi muhtemelen iade edip muadil başka bir marka alacağım.

20 Kasım 2024 09:54 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Büşra
07 Kasım 2023 18:05

Altus Kurutma Makinesi Kurulumunda Gecikme Ve İletişim Sorunları

Adem
16 Aralık 2024 14:55

Berker
28 Nisan 2025 21:27
Kurumsallıktan Uzak Randevu Yönetimi
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
13 Şubat 2025 08:17