Cemal
27 Mart 2024 20:39

Altı yıl önce satın aldığım Altus marka çamaşır makinesi ne yazık ki şu an kötü bir durumda. Garanti süresini yedi yıla uzattım. Garanti süresinin bitmesine daha bir yıl var ancak makine her tarafı paslanmış ve bazı yerlerinden parçalar dökülüyor. Servis elemanlarına durumu izah ettim; makinenin deterjan bölümünden suyun geri geldiğini söylediğimde, yanlış deterjan kullandığımı iddia ettiler. Makinenin kapağından su sızdığını belirttiğimde ise (bu durumun fotoğrafları mevcut), çamaşırları yanlış yerleştirdiğimi öne sürdüler. Makinenin kasasının döküldüğünü söylediğimde ise, kasasının garanti kapsamında olmadığını belirttiler. Makinenin bazen sıçradığını ve çok gürültülü çalıştığını dile getirdiğimde ise, çamaşırları doğru yerleştiremediğimi söyleyerek makinenin kusursuz olduğunu iddia ettiler ve gittiler. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunmayı düşünüyorum. Bu deneyimimden sonra, aynı markaya olan güvenim sarsıldı ve eğer sorun devam ederse, cihazları servise götürmek yerine doğrudan elden çıkaracağım.

28 Mart 2024 11:17 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Abdullah
02 Nisan 2024 14:31
Altus Marka Çamaşır Makinesi
Altus Marka Çamaşır Makinesi
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinemin Arızası Haftalardır Giderilmiyor Mağdurum

Funda
12 Temmuz 2025 15:16
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
04 Temmuz 2023 16:18