Altus Makine Değişim Talebi

Neslihan
02 Ağustos 2023 11:46

2020'de 3'lü beyaz eşya Altus marka çeyiz seti aldım. 2021'de kullanmaya başladım ve çamaşır makinesinin temiz yıkamadığını fark ettim. 1 sene boyunca sürekli farklı marka deterjan denedim, belki makineye uygun değildir diye. 2022'de Tüketici Hakları'na başvuruda bulundum, bana garanti süresinin dolduğunu söylediler. 1 senedir kullanmaya başladım ve kurulum yapılınca sözde garanti başlayacaktı. Evraklarda garantinin 3 yıl olduğunu gördüm. Neyse ki sürem uzadı, 2. Dava sürecine başvurdum. Olumlu sonuçlandı ve makinem değişecekti. Arçelik'i arıyorum, iza ediyorum. Bana saçma bir şekilde servis gönderdiler. Servis bizlik bir şey yok, Tüketici Hakem Heyeti ilgilenecek dedi. Sürekli olarak oradan oraya yönlendiriyorlar. Sonrasında karar raporunu şubeye teslim etmemi istediler, teslim ettim üzerinden süre geçti hala ses yok. Şubeyi arıyorum, burası genel çağrı merkezi, karar yazısını WhatsApp hattımıza iletmeniz gerekiyor dendi. Yani sonuç olarak ben 2 senedir hala aynı makine ile asla temiz olmayan lekesi çıkmayan makine kullanıyorum, çalışanların süreçten asla haberi yok, her konuştuğum başka bir yere yönlendirme yapıyor, değiştireceksiniz değiştirin, değiştirmeyecek Deniz değiştirmeyin, insanları boş yere neden uğraştırıyorsunuz, Arçelik marka pişmanlık.

03 Ağustos 2023 13:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Yapıyor

08 Kasım 2024 12:27
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
15 Aralık 2023 21:02
Altus Arçelik Çamaşır Makinesi Aldım Çamaşırlarımı Elde Yıkıyorum
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
26 Kasım 2024 15:15
Altus Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Altus Cam Mak Sesli Çalışma Ve Sallanma Problemi

Sinem
08 Mart 2024 11:11
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
06 Aralık 2023 21:36