Teyfik sonuçtan hiç memnun değil

Teyfik
27 Aralık 2024 20:46

24.06.2024 tarihinde AL 2104 kodlu Altus marka derin dondurucu aldım ancak 9 Kasım Cumartesi günü derin dondurucunun çalışmadığını fark ettik. İçindeki etler, kuru gıdalar ve kışlık malzemeler bozulmuş, etlerin suyu akmıştı. Ne zaman bozulduğunu bilmiyoruz ve kapak açılır açılmaz içeriyi dayanılmaz bir koku sardı.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattık, teknik ekip geldi. Derin dondurucuyu aldılar ve bize cihazın kendini korumaya aldığını söylediler. Aynı cihaz geri teslim edildi ve içindeki kokuyu gidermek için ücret talep ettiler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradık, randevu oluşturdular ama bölge bayi randevuyu iptal etti. Sonrasında iki defa daha kayıt oluşturduk, bölge bayi yine randevuyu iptal etti. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, 'Kusura bakmayın, şikayetinizi karşılamak için başka birime aktaracağım' dediler. Oradan da bozulan ürünlerin zararı karşılanması ve randevuyu iptal eden bayi için şikayet oluşturuldu ancak iki ay geçmesine rağmen bir dönüş yapılmadı. Dolabın kokusunu geçirmek için ne yaptıysak geçmedi, halen hafif de olsa koku var.

Altus markasına güvendik ama pişman olduk. Özellikle bölge bayinin randevuyu sürekli iptal etmesi cabası. İnşallah buradan yazdıktan sonra sorunumuzla ilgilenen biri çıkar.

28 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Arızası

Asiye