Orçun sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 11:26
Orçun'un Teşekkür Mesajı
“Beko'nun modeliyle değişim yapılacak. Teşekkür ederim. Beklediğim yaklaşım buydu.”

Altus Airfryer ürünü aldım. Ürünü Arçelik garantisi olmasından ötürü tercih ettim. Ürünü arızalanmasından dolayı 25.08.2023 tarihinde yetkili Arçelik servisine teslim ettim. 27.09.2023 (bugün) itibariyle 1 ay geçmiş durumda, ürün değişimi veya para iadesi talep edebilmem için 20 iş günü de çoktan geçmiş durumda ancak parça değişimi yapamıyorlar çünkü 1 aydır parça bulamadılar. 'Değişim yapın tüketici olarak hakkım' diyorum değişim yapmıyoruz diyorlar. Çağrı merkezine derdinizi anlatmaya çalışıyorsunuz, 'bölge yetkili onlar ne derse o' diyorlar. 'Çağrı merkezini nereye şikayet edebilirim ben daha üst birisine derdimi anlatayayım' diyorum çağrı merkezini çağrı merkezine şikayet edecekmişiz.

Sonuç olarak her yerde servisi vardır. Nasıl olsa diye tercih ettiğimiz ucuz ürünle ilgili 1 ayı aşkın süredir hiçbir işlem yapılmıyor. Değişim de yapmıyorlar. Yedek parça bulamadıkları için 'Muadil' bir parça tedarik edeceklermiş. Ne zaman tedarik edecekleri meçhul. Belki 1 ay da 'muadil' dedikleri neyse onu bekleyeceğiz. 1 aydır neden muadilini aramadınız şimdi bulacağınız bu muadil nedir?

Tüketici olarak da hakkımız yeniliyor ürün değişimi yapılmıyor. Bu kararları alan kişiyi de şikayet edecek kimseniz yok. Ucuz bir ürün için tüketici heyetleri vs mi uğraşacaksınız?

Bir daha asla Arçelik / Altus vs grubu ürün almam. Tercih nedenimiz zaten servis ağı idi ama çok yanılmışız.

27 Eylül 2023 15:40 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

29 Eylül 2023 10:55

Arçelik'ten aradılar şikayet yayınlandığında, hiçbir ilerleme yok. Yasal hakkim olan ürün değişimini yapmıyorlar, kendilerince muadil parça değişimi yapacağız diyorlar ama onu da yapamıyorlar parça bulamıyorlar. (ki o parça değişimini kabul etmiyorum). Müşteri mağdur olmuş 1 ayı aşmış süre yasal hakları var, böyle bir marka nasıl oluyor da konuyu önemsemiyor anlayamıyorum. Mağdur ettik dersin çözelim hemen dersin müşteri memnuniyeti dersin. Ama servis ağıyla aklımıza kazınmış koskoca Arçelik'in müşteri memnuniyeti falan umurunda değil, sanki adı sanı duyulmamış bir firmaymış gibi davranıyorlar. Kendim başka bir marka ürün alacağım ama Tüketici Mahkemesi'ne de gideceğim inanılmaz geliyor bana konuyla ilgilenmiyor olmaları, çözmemeleri.

30 Eylül 2023 16:29

Zeki
28 Nisan 2025 17:04
Arızalı Airfryer İçin Çözüm Bulamıyorum
Arızalı Airfryer İçin Çözüm Bulamıyorum
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Sezai
09 Aralık 2023 18:06
Hakan sonuçtan memnun değil

Aldığım Airfryer Kısa Sürede Arızalandı, Değişim Talep Ediyorum

Hakan
02 Ekim 2025 01:07
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
05 Ağustos 2024 10:37