Aysun sonuçtan çok memnun

Altus 1270 Klima Montajı İçin Acil Servis Bekliyoruz

Altus 1270 Klima Montajı İçin Acil Servis Bekliyoruz
25 Haziran 2024 12:43
Aysun'un Teşekkür Mesajı
“Altus ve koc gurubu doğrusu hasta ve yaşlılarım için aldığım klima bayram nedeni ile montaj servisi gelmeyince çok uzulmustum. Bu platforma yazdığımın aynı günü geldiler. Güzelce montaj yaptılar. Çok teşekkür ederim. Sağ olun. Teşekkürler koc gurubu”

Hepsiburada Sendekalsın firmasından bir Altus ALK1270 klima satın aldık. 20 Haziran günü hasarsız, kusursuz tarafımıza hızla teslim edildi. Lakin bayram nedeniyle midir nedir, hiçbir montaj talebimize cevap verilmedi. Bilgi verilmedi. 3 defa montaj talebi oluşturduk, kimse geri dönmedi. Biz bu klimayı Koç grubuna güvendiğimiz ve Arçelik markasının (tüm beyaz eşyalarımız Beko, Arçelik ve Altus olan bir müşteriyiz) hızlı servisi için satın aldık. Koç grubuna yakışmadı. Hem yaşlı ve yürüyemeyen annemiz hem de yine yaşlı ve sıcakta çok zor nefes alan bir köpeğimiz için bu klimayı almıştık. Acilen gelip bu klimayı yerine monte etmenizi, elektrik ile test etmenizi ve bize çalışır duruma getirmenizi talep etmekteyiz. Çok acil servis ve montaj rica ediyoruz. Yardım bekliyoruz.

25 Haziran 2024 19:05 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

26 Haziran 2024 14:30

Onur
28 Temmuz 2025 17:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 13:09

Burak
30 Temmuz 2025 11:49

21 Temmuz 2023 19:52
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Altus Klima Isıtma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Metin