AL 445 NIX e02 bulaşık makinesi

Şevval
23 Şubat 00:12
Altus Bulaşık Makinesi E02 Hatası Tekrar Ediyor, Değişim İstiyorum
Fatih sonucu yetersiz buldu

Altus Bulaşık Makinesi Sürekli E02 Hatası Veriyor: Çözüm Bekliyoruz!

Fatih
03 Şubat 2025 02:09
Mazhar sonuçtan çok memnun

Mazhar
28 Nisan 2024 13:31

"İlk satın aldığım bulaşık makinesi bana kafayı yedirtmek üzereydi. Yetkili servisten kuruluma gelen kişilerinde makine üzerinde tecrübesizliği ve bilgisizliğinden dolayı oturduğum dairenin su basıncından dolayı hata verdiğini sanıyordum. Ve o bozuk haliyle makineyi 4 ay kullandım. Lakin canıma tak edince öfkemden dolayı sert bir eleştiri yaptım. Lakin çok iyi niyetli düşünmüşüm. Hata bende. Neden iyi niyetli olup 4 ay bozuk makinenin derdini yaşadım. Makinem değişti ve şu an memnunum. Hiç arıza vermedi. İlk kuruluma gelen arkadaşlarda çok iyi niyetli ve efendi kişilerdi. Fakat keşke makinenin dilinden anlayan ve ilk kurulumda fabrika hatasını tespit edebilecek yeteneğe sahip biri gelmiş olsaydı. O zaman her şey çok daha güzel olacaktı. Neyse. Yaşandı bir kere. Makinem sağlam olanı ile değiştirildi. Hızlı çözüm için firmanıza teşekkür ediyorum. Zaten evimdeki diğer beyaz eşyalarda Altus ve Arçelik. Sonraki alımlarımda da muhtemelen müşteriniz olmaya devam edeceğim. Kolay gelsin."

Altus Kategorileri

Marka Profili

Altus 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95

Yarım Yük Yıkama exist
Enerji Sınıfı (A-G) A++
Parlatıcı Göstergesi exist

Marka Profili

Altus 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör