Ziraat Bankası Ziraat Hesabı Açmak İçin Ödenmiş Fatura İstendi

Ziraat Bankası Ziraat Hesabı Açmak İçin Ödenmiş Fatura İstendi
01 Ekim 2024 18:38

Yurdum Ziraat Bankası hesabı istediğinden dolayı Ziraat hesabı açmak istedim. Dijitalden hesap açabiliyoruz fakat benim yeni kimlik kartı küçük yaşından aldığım için şimdi hesap açamıyorum ve imzada yok üstünde. Bende Ziraat bankasına gittim güvenliğe sordum hesap açtırmak istiyorum. Oda gişe işlemlerine tıkla dedi. Bende işlemleri yaptım sonra sıra bana geldi ve bayan arkadaş vardı Elazığ da. Durumu anlattım hesap açtırmak istiyorum dedim bana hesap açamazsınız faturanız yok dedi. Ben öğrenciyim ailemle kaldım bu zamana kadar fatura yok üstüme neden gereksin. Oda 2 adet ödenmiş doğalgaz faturası su faturası istedi. Bende ben hiç fatura ödemedim dedim. O zaman üniversiteye başvur dediler ve ne yapmam gerektiğini gram anlamadım bir bankaya müşteri olmak bu kadar mı zor olur müşteri hizmetlerini arıyorum bir robot herhalde sesli asistan müşteri olmak istiyorum diyorum uygun bir şey yok diyor şu anda hiçbir şekilde hesap açamıyorum kimlik kartı çıkartsam yeni 15 güne geliyor ama benim 10 gün içinde hesabı açmam şart. Lütfen gerekli merci bana ulaşsın. Bu durumu bana özetlesin ne yapmam gerektiğini söylesin şikayetimi geri çekeceğim

01 Ekim 2024 18:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 14:24
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 17:22
Ziraat Bankası'nda Burs Çilesi: Velisiz Çözüm Yok!
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Askerlik İçin Hesap Açma Sürecinde Ziraat Bankası'nda Karşılaşılan Engeller Ve Destek Eksikliği

04 Haziran 2025 13:44
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası 2 Hesabımı Hesap Pasif Diye Haber Vermeden Kapatmış

05 Ağustos 2024 12:51