Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Ziraat 7500 TLye 2500 TL Bankkart Puan

Ziraat Bankası Ziraat 7500 TLye 2500 TL Bankkart Puan
27 Aralık 2023 18:32

Troy logolu kredi kartınız ile 7500 TL harcamaya 2500 TL lik bankkart puan kampanyası bende neden yok yardımcı olur musunuz? Müşteri hizmetlerinizi aradım temsilciniz bana uygulamanız güncel değildir dendi silip tekrardan yükledim halen yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

27 Aralık 2023 18:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Aralık 2023 19:14

Burada da bilinsin istedim. Banka adamına göre muamele etmektedir kriterleri nedir bilmiyorum çokta merak etmiyorum çünkü müşterileri arasında ayrım yapıyorsa (negatif, eksileri yoksa) benim için o bankanın hükmü yoktur. En kısa sürede ilişiğimi banka ile bitireceğim.

06 Ocak 2024 17:51

Çok merak ediyorum savunmanız ne olacak troysa Troy Hüseyine var Ahmete yok.

Serhan
Serhan

Kredi kartınız Troy logolu muydu, eski müşteri miydiniz? Bana ve esime tanımlandı. 2500 er tl aldık, diğer kampanyalar da muazzamdı. 10 bin liradan fazla puan kazandık, birçoğunu da borcumuzdan düştük. Bedava Digiturk taraftar paketi de aldık. Muazzam bir kredi kartı. Biz 4-5 yildir kullanıyoruz. Bence iptal etmeyin, daha çok kampanyaları olacaktır.

Ahmet

Bende birkaç yıldır kullanıyorum lakin negatif ayrımcılık canımı sıktı. Bütün kampanyalar geldi bu kampanyadan faydalanamadım. Adamına göre muamele var sanırım. İşin garip yanı kartın asgarisini dahi ödemiş bir insan değilim. Kartı çok aktif kullanıyorum... Yapılan iş sinir bozucu.

28 Aralık 2023 11:27
ziraat-bankasi-troy-kart-kampanyasi-neden-bana-tanimlanmadi-1.docx

28 Aralık 2023 20:31

27 Aralık 2023 16:13
Ziraat Bankası Bankkart Mobil İnsanlara Sahte Kampanyalar Sunuyor.
Ziraat Bankası Bankkart Mobil İnsanlara Sahte Kampanyalar Sunuyor.

Ziraat Bankası Kategorileri