Ziraat Bankası Touristica Kampanyası Bankkart Lira Mağduriyeti

20 Şubat 2024 19:232.850

Ziraat Bankası kredi kartımla Touristica firmasından 51.400 TL lik işlem gerçekleştirdim. Ancak Bankkart kampanyasına göre Nisan ayında tarafıma 5000 TL Bankkart lira yüklenecekken işlem sonunda hesabıma 100 TL Bankkart lira yansıdığını fark ettim. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana daha önce katıldığım e ticaret kampanyası nedeniyle Touristica kampanyasından faydalanamayacağım söylendi. Ancak bahsi geçen kampanya detaylarında e ticaret kampanyasına katıldıysanız bundan 100 TL olarak yararlanırsınız diye bir ibare yazmıyor. Başka bankalarda böyle bir durumda düşük miktardaki puan iptal edilip yüksek tutar hesaba geçiriliyor. Ancak Ziraat Bankası müşteri memnuniyetine pek önem vermiyor. İşlemi iptal ettirip başka karttan çekim yaptırım. Bankanızdan ve çağrı merkezinde görüştüğüm çalışanlardan ilgisizlikleri nedeniyle şikayetçiyim.

20 Şubat 2024 19:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Reyhan
20 Şubat 2024 20:48

Burda kazanılan diyor ama müşteri hizmetleri uygulamada hata olabilir diyor. Şaka gibi ya. Dalga mı geçmiyorsunuz anlamadım!

Reyhan
20 Şubat 2024 20:49

Cevat
Şikayeti Çözüldü
13 Haziran 2024 12:33

Aynı sorunu yaşadım, probleminiz çözüldü mü acaba?

16 Mart 2024 19:59

Aynı sorunu ben de yaşadım. Maalesef para puana güvenerek ilgili yerden alış yaptım. 100 TL ParaPuan geldi sadece

Ziraat Bankası Bankkart Lira Mağduriyeti

26 Temmuz 2024 19:522.087

Ziraat Bankası Touristica Kampanyası Bankkart Lira Mağduriyeti Ziraat Bankası Touristica Kampanyası Bankkart Lira Mağdu...

Ziraat Bankası Bankkart Lira Mağduriyeti

Ziraat Bankası Touristica Bankkart Lira Kampanyası Yalanı

7 Temmuz 2024 23:202.709

"Sorunum çözüldü bugün hesabımı kontrol ettiğimde bankartliralar yüklenmiş teşekkürler"

1 Yorum

Ziraat Bankası Haksız Puan Borcu ve Bilgi Kirliliği: 5.500 TL'mi Geri İstiyorum!

19 Ağustos 2025 20:19575

Haziran 2025’te Ziraat Bankası kredi kartımla Turistica kampanyasına katıldım ve kampanya kapsamında 5.500 TL değerinde ...

Ziraat Bankası Grup Mağduriyeti, Kredi Çekemiyorum Kendi Adıma

Ziraat BankasıGrup Mağduriyeti, Kredi Çekemiyorum Kendi Adıma

Halil
Ziraat Bankası Esenler Dörtyol Ziraat Tek Banko Çalışıyor!

Ziraat BankasıEsenler Dörtyol Ziraat Tek Banko Çalışıyor!

Zeynep
Ziraat Bankasından Kullandığım Ev Kredisini Ve Vergi Beyanını Sorunum