Ziraat Bankası Müşteri Kaydınızla İlgili Sorun Bulunmaktadır.

07 Ekim 2023 09:46

Ziraat Bankası uygulamasına ve internet bankacılığına giriş yapmaya çalıştığımda "Müşteri kaydınızda sorun bulunmaktadır. Lütfen şubenize başvurunuz." hatasını alıyorum. Kredi kartımı kullanamıyorum. ATM'ye taktığımda bile kartı iade ediyor. İçinde para olmasına rağmen borcumu ödeyemiyorum. IBAN aracılığıyla başka bir hesaptan para gönderdiğimde güvenlik sebebiyle parayı geri iade ediyor. Süper şube müşteri temsilcileriyle konuştum hiçbir şekilde yardımcı olamadılar. Fiziksel şubeye gittiğimde Süper Şube müşterisi olduğum için oradan yardımcı olmayacaklarını söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

07 Ekim 2023 09:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Atlas
Atlas
08 Ekim 2023 17:45

Cevap verildi ama aranmadım. Neyse bugün iki kere Ziraat Bankası tarafından arandım bant kaydı konuştu **** numaralı kartınızın borcu 12000 liradır falan diye. Ödemem isteniyor. Ben ATM dahil hiçbir hizmeti kullanamazken bu istek çok hoş gerçekten. Kartım da kullanıma kapanmış. Zaten 2 aydır kullanıma kapalı. Çözüm falan sunulmayacak muhtemelen. Rezalet bir durum.

Ziraat Bankası mevduat hesabımda ve kredi kartımda yaklaşık 2 yıldır problem var içeride paramda var ayrıca para da değer kaybediyor küçük bir meblağ olduğu için sorun etmiyorum lakin mobilden kesinlikle hesabıma ulaşamıyorum kartlarım zaten kayıp oldu gitti şubeye de 3 defa sadece hatırımda kalan bu başvurdum ne kredi kartı çıkarıyorlar ne banka kartı ne de mobilden veya internet bankacılığından erişimimi açıyorlar işin en kötüsü sorun ne diyorum problem ne hesabımdaki herhangi bir sorun ve problem belirtmiyorlar böyle kötü bir bankacılık olur mu ya paramı en azından başka hesabıma aktarın mevcut kredi kartımı bankanızdaki iptal ettirin ya da hepsini açın kullanayım.

ziraat-bankasi-musteri-kaydinizla-ilgili-sorun-bulunmaktadir-2.jpg
ziraat-bankasi-musteri-kaydinizla-ilgili-sorun-bulunmaktadir-1.jpg
Ertan
Ertan

Aynısını yaşıyorum. Ben de Ziraat Bankası çok sorun çıkarıyor hiçbir borcum kaydım sıkıntım yok üstelik.

Ziraat Bankası'nda Kredi Kartı Borcu Ödeme Sorunu

20 Nisan 2025 16:19
Ziraat Bankası'nda Kredi Kartı Borcu Ödeme Sorunu

Ziraat Bankasında Kartınız Yoksa Üvey Evlatsınız.

16 Temmuz 2024 18:07
Ziraat Bankasında Kartınız Yoksa Üvey Evlatsınız.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 12:11

Ziraat Bankası Kategorileri