Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Hesap Kesim Tarihi Ve Kart Kapatma Sorunu

Ziraat Bankası Hesap Kesim Tarihi Ve Kart Kapatma Sorunu
29 Kasım 2024 18:42

Yıllardır aktif bir şekilde Ziraat Bankası müşterisiyim. 3 senedir de maaş müşterisiyim. Kredi kartım da Ziraat'e ait. Bundan 2 ay önce online işlemlerde hesap kesim tarihimin değişmesi hakkında bir başvuruda bulunmuştum. Sonradan taksitlendirme işlemi olduğu için bu işlemi onaylamadı. Bu ay kredi kartımın asgarisini ödememe rağmen kartımın kullanıma kapatıldığını gördüm. Kontrol ettiğimde hesap kesim tarihinin değiştiğini bir ay içinde 2 kez ekstre kesildiğini ve hesabımdaki nakit paranın karta çekildiğini gördüm. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Onların da ekranında hesap kesim tarihinin değişmesine onay verilmediği göründüğü takdirde mağduriyetim devam ediyor. Şu an Ziraat Bankası yüzünden hem elimdeki nakitten oldum hem de gün geçtikçe faiz yiyorum. Bu problemin acilen giderilmesini talep ediyorum.

29 Kasım 2024 18:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Aybüke
Aybüke
01 Aralık 2024 14:27

Hala tarafıma ulaşmadılar elimdeki nakiti karta çektiğiniz ve kartı da kullanıma kapattığınız için mağdur durumdayım lütfen acil olarak problemimi çözün

Aydın
Aydın

Çözüm oldu mu? Aybüke hanım

Hesabımdaki Açıklanamayan Kesintiler Maaş Öncesi Tekrar Ediyor

05 Eylül 2025 00:21
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Kesim Tarihi Sorunu Ve Çözüm Bulamama

07 Ocak 2025 11:11