Ziraat Bankası ATM'si Paramı Yuttu!

Ziraat Bankası ATM'si Paramı Yuttu!
08 Temmuz 2024 21:19

İzmir Optimum AVM Ziraat ATM'sinde ünite arıza bilgisi olmadığı halde, hazneye para yatırmak için 20000₺ yerleştirdikten sonra para sayılıp anında kart iadesi yapıldı. Mobil uygulamaya para hala düşmedi ve ünite arızalı dendi. Acil şekilde para iadesi istiyorum!

08 Temmuz 2024 21:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Dilek
Dilek
09 Temmuz 2024 15:26

Bu yazdıklarıda tamamen gerçek dışıdır. Müşteri hizmetlerinin ve üst kademe bir yetkilinin verdiği cevap aynen şu; Dilek hanım 1 hafta içinde ATM kasa sayımında belirttiğiniz tutar bulunması halinde kartınıza ödeme yapılacaktır. Fakat ünite arızalı bilgisi hala ve hala yazmadığı için benden sonra işleme gelen bir kişi para haznesi açılması durumunda benim paramı çalabilir dediğimde saçma bir cevap siz öyle anlatıyorsunuz olay nasıl bilemiyorum diye sizi başlarından savıp paranızı faiz ve fonlarda çoğaltıp sizi tamamen mağdur etmek için çabalıyorlar diye düşünüyorum korkunç yeteneksiz bir banka

11 Temmuz 2024 11:04

Değerli Müşterimiz Sn. Dilek F., Bildiriminiz değerlendirme ve inceleme aşamasındadır. İşleminizin sonuçlanması itibarıyla tarafınıza Bankamızda kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

29 Nisan 2024 15:21
Ziraat ATM De Kalan Param İade Edilmiyor.
Şerife sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2024 15:10
ATM Para Yutma Sorunu ve Geciken İade

10 Mart 2024 12:35

21 Ağustos 2023 14:21
Gülşah sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 02:21
"Mağduriyetim bu sabah çözülmüştür. Teşekkür ederim."

Ziraat Bankası Kategorileri