Hamza sonuçtan çok memnun

Fon Alış Emri Verdim Ziraat Bankası Repo Almış

28 Aralık 2023 14:06

Ziraat mobil bankacılıktan fon alım işlemi yaptım ama bu Ziraat Bankası kendi kafasına göre repo almış ben fon alış bölümünden fonun kodu ve ne kadar tutması gerektiği emrini vermişim Ziraat Bankası keyfine göre repo almış bunun düzeltilmesini istiyorum. Bir de ben 5 6 gün önce farklı bir fonun satış emrini vermiştim niye gerçekleşmedi bana bunu biri anlatabilir mi siz banka olarak dünyadan bir haber misiniz ne işe yarıyorsunuz şu saçma repo işleminin acilen düzeltilmesini istiyorum hemen şu an. Ne biçim bir bankasınız bu işleri yapmak istemiyorsanız istifa edin yer kaplamayı bankada gereksiz para almak dışında yaptığınız başka bir şey yok anlaşılan şikayetine ivedilikle dönüş yapılmasını talep ediyorum.

28 Aralık 2023 14:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Aralık 2023 15:03

Hala aynı düzeltmemişsiniz ben sizin hatalarınız yüzünden böyle şeylerle uğraşmak durumunda değilim en hızlı şekilde çözülmesini talep ediyorum

28 Aralık 2023 15:17

Teşekkürler