19 Nisan 2024 18:14

Ziraat Bankası'nda yatırım fonlarımı sattığım zaman; gelen meblağ, ben yapmadan, kendi kendine "2025 - Ziraat Portföy Para Piyasası tl Fonu" na atılarak bu fon alınıyor. Buradaki parayı kullanmak istediğimde ise, fon işlem saatlerinde değil denilerek izin verilmiyor. Benzer şekilde, fon alışları yaptığım zaman da, o miktar alış valör tarihine kadar repoya atılıyor. Ben hiçbir şekilde nemalandırma istemiyorum. Bunu hiçbir yerden iptal edemedim. Müşteri hizmetleri biz buradan yapamayız, siz izin vermişsinizdir diyor. Para piyasası fonu yüzünden, bugün acil ihtiyacım olan parayı kullanamadım, borç almak zorunda kaldım. Şu nemalandırmalar lütfen kapatılsın. Benim iznim dışında hiçbir şekilde para piyasası veya repoya paramın atılmasını istemiyorum. Gerçekten bugün çok sinirlendim. Ayrıca E-Şube Yatırım Ayarlar kısmından otomatik repoya "Hayır" dememe rağmen yine repoya atılmış. Ben bunu nasıl iptal edeceğim? Hiçbir yerde doğru düzgün bir bilgi yok. Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi verilmiyor. Sorunun kaynağı söylenmiyor. Şubenizle iletişime geçin deniliyor. Şubedeki personeller de deneme yanılma ile çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bu durum neden doğru düzgün, sorunsuz halledilemiyor?!

19 Nisan 2024 18:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Nisan 2024 19:37

Sorunu geçiştirmemenizi, net ve açık şekilde bunun neyden kaynaklandığını ve nasıl iptal edileceğini, tekrar yaşanmayacağını açık ve net şekilde ifade etmenizi istiyorum. Bu bilgi çok mu mahrem? Ulaşılan kimse bir şey söylemiyor.

22 Nisan 2024 13:13

Sorunumla ilgili bilgilendirici bir mail atılmıştır. Para piyasası fonu özelliği kapatılmış, repoya dair ise izahname ile ilgili olduğu bildirilmiştir. Kuruma ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ziraat Bankası Fon Satış İşlemi Yapamıyor

25 Aralık 2023 19:10
Ziraat Bankası Fon Satış İşlemi Yapamıyor
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Fonu Tercihlerim Dikkate Alınmıyor, Otomatik Repo İşlemi Engellenmiyor

05 Ekim 2025 18:55
yatirim-fonu-tercihlerim-dikkate-alinmiyor-otomatik-repo-islemi-engellenmiyor-2.jpg
yatirim-fonu-tercihlerim-dikkate-alinmiyor-otomatik-repo-islemi-engellenmiyor-1.jpg

24 Aralık 2024 11:29
Mehmet sonucu yetersiz buldu