Gözde sonucu yetersiz buldu

Yves Rocher Tek Sipariş Ama İki Kere Ödeme

Yves Rocher Tek Sipariş Ama İki Kere Ödeme
02 Eylül 2024 03:09

Yves Rocher web sitesi üzerinden bir sipariş gerçekleştirdim. Fakat ödeme ekranında verilen hata dolayısıyla para çekilmedi sandım ve tekrar denedim. Totalde hesabımdan iki kere para çektiler bir sipariş için. Müşteri hizmetlerini aradım teknik arıza sistemde gözükünce iptal edin. Biz göremiyoruz dediler. Hesabıma hala para gelmedi ve hala sistemde de gözükmüyor. Mail attım siparişiniz yola çıkınca SMS ile bilgilendireceğiz diyorlar. Bu sitedeki şikayetleri okudum marka bunu bir çok kişiye yapmış. Teknik arizadan ziyade başka bir şey var bu isin içinde. İlk siparişimde bu sorunu yaşadım. Açıkçası daha ilkten bu kadar uğraştırıyorlar. Paramın acilen hesabıma geri gönderilmesini talep ediyorum.

02 Eylül 2024 10:04 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Gözde
02 Eylül 2024 13:39

Güncelleme: e posta üzerinden bilgi geçildi. Sisteme yansıyınca iptal edin diyorlar. Henüz sisteme yansıyan bir şey yok. Ben göremediğim siparişi nasıl iptal edip ücretini alacağım. Az önce mail geldi siparişiniz onaylandı kargoya çıkınca haber verilecektir diye. Web siteyi kontrol ettim hala siparişim gözükmüyor. Ben nasıl iptal edeceğim bu nasıl bir çözüm?

Büşra sonuçtan memnun

15 Şubat 00:38
"İki sipariş de elime ulaştı. Tekrarlanan siparişimi web sayfasından iptal edemedim. İnternet sitenizde sıkıntı var, düzeltilmesi gerekiyor. Gelen kargoyu iade edebilirdim ancak uğraşmak istemedim. En azından sipariş oluşmuş ve ürünler elime ulaşmış oldu. Teşekkürler"
Sena sonuçtan çok memnun

20 Mayıs 00:36
"Hızlı bir şekilde iletişime geçerek yardımcı oldular. G**** Hanım'a ilgisi için teşekkür ediyorum çok kibar ve tatlı biri teşekkürler."
Yves Rocher'den Yine Onaysız Para Çekimi Ve Bilgi Eksikliği

11 Aralık 2024 13:49
Yves Rocher Çifte Çekim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Yves Rocher'de Görünmeyen Siparişe İki Kez Ödeme Mağduriyeti Yaşadım

19 Ağustos 10:16
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 21:59
Yves Rocher Kategorileri