23 Ağustos 2023 19:563.132

Bu ay içerisinde her zamanki gibi kremlerimi almak için Yves Rocher e gittim ve maalesef yuz kremimi değiştirdim. Anti AGE global serisini önerdiler ve fazlaca para vererek onu aldım ve kullanmaya başladım. Son uc gündür yüzümde hayatımda hiç çıkmayan sivilcelenme başladı inanamıyorum. Yıllardır başka bir serisini kullandığım markanın bu ürünü bana asla iyi gelmedi. Bununla ilgili araştırma yapılıp Para iadesi talep ediyorum.

24 Ağustos 2023 02:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

Yves Rocher / Sivilce Sorunu Hk

20 Ocak 2024 16:311.978

"Yaşamış olduğum durumdan dolayı özür dileyerek, ürünü Fransa laboratuvarına göndererek incelemeye aldılar, ve ücret iademi yaptılar. Teşekkürler"

Yves Rocher / Sivilce Sorunu Hk

Yves Rocher Anti AGE Global Alerji Yaptı

25 Kasım 2023 09:303.873

"Sorunumu ivedilikle çözüme ulaştırdılar, hem müşteri temsilcilerine hem de İzmir Balçova Kipa AVM içinde bulunan mağaza yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Başından beri hep çok yardımcı oldular."

Yves Rocher Cilt Bakım Ürünleri

25 Mart 2024 12:483.073

"Ürünlerinin arkasında durdukları ve ilgilendikleri için teşekkür ederim."

Yves Rocher Gece Serumu Sonrası Sivilceler ve Yağlı His Yaşadım

26 Haziran 2025 00:291.967

Yves Rocher'den gece serumu (anti-AGE) aldım ve yüzümde sivilceler oluştu. Yıllardır bu mağazadan alışveriş yapıyorum, i...

Yves Rocher Ürünün Kabul Edilmemesi

Yves RocherÜrünün Kabul Edilmemesi

Dilan
Yves Rocher Yüz Kremi Şikayeti!

Yves Rocher YüzKremi Şikayeti!

Sinem
Yves Rocher Bright Botanical Serisi Alerjisi!

Yves RocherBright Botanical Serisi Alerjisi!

Aleyna

Öne ÇıkanKonular