31 Aralık 2024 23:25

3-4 gündür koltuk altında kararma kızarıklık ve tahrişten dolayı inanılmaz kaşıntı yaşıyorum. Üstelik hamileyim. Gece uykudan uyandıran bir rahatsızlıkla kaşınıyor. Araştırmalarım sonucu bu ürün ile ilgili benzer şikayetler gördüm ve çok şaşırdım bu markadan asla böyle bir şey beklemiyordum. Temiz içerik diye kullandığım ürün şu an beni mahvetti size yakıştıramadım. Ve nasıl geçeceğini de bilmiyorum. Yazıklar olsun

01 Ocak 2025 17:06 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 2025 10:31

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

26 Mart 2025 11:07
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 01:25
Yves Rocher Roll On Kullanımı Sonrası Kaşıntı Ve Kızarıklık Sorunu

20 Mart 2025 03:37
Sude sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 00:23
"Müşteri temsilcisi gökçe hanım benimle çok güzel ilgilendi çol teşekkür ediyorum kendisine sorunumu en kısa zamanda çözecek"
Yves Rocher Mavi Roll-On Kaşıntı Ve Kızarıklık Sorunu

12 Haziran 2024 09:14