Yapı Kredi Bankası Seyrantepe Şubesinde Ki Personel Sorumsuzluğu

14 Kasım 2023 19:45

Yapı Kredi Seyrantepe Şubesi'nde sim kart bloke ve imza değişikliği yapmak istedim. Saat 13:30'da bankaya girdikten sonra sıra numarası aldım. Saat 14:10'a kadar benim sıram yanmadı; kapıdan içeri giren her müşteri sıra aldığında saniyesinde işlem bittiğinde onun sırası yanıyordu. İkinci bir numara aldım o da aynı şekilde, hep yakın numaralar yanıyordu. Saat 14:40'a kadar bekledim, personele tepki gösterdiğimde 'Bekleyeceksiniz, yapacak bir şey yok' diyerek geri çevrildim. Hiçbir şube ayrıca telefonlara bakmıyor, sürekli olarak telefon çalıyor ancak telefonlara da bakmıyorlar. Hiçbir şubeye, hatta temsilcime bile ulaşamıyorum. Çok sorumsuz ve eğitimsizce işe alındıkları, eğitimin verilmediği açıkça ortada. Saat 13:30'da ilk bankaya giren müşteri olarak öncelik tanınması gerekiyordu. İş yerimden izin alarak şubeye geldim ve saat 14:30'a kadar hiçbir şekilde sıra numarası yanmadı. Şube çalışanlarından şikayetçiyim. Eğer gizli müşteri olsaydım, çok kapsamlı bir rapor yazardım.

Ali

Yapı Kredi mobil internet e giriş yapamıyorum. Böyle Bir şey var mı ya. Döviz altın alacak bozduracak oluyorum sistem giriş yapamıyor. Sizi en kısa zamanda bırakıp Akbank a geçeceğim

Ali

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Şubesi'nde Uzayan Bekleme Süresi

28 Şubat 15:19
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 15:46

06 Ocak 22:07