Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Fiber İnternet Sorunu: 2.4 GHz Wi-Fi Çalışmıyor Ve Teknik Destek Yetersiz

22 Temmuz 2024 13:12

Vodafone Net - fiber internet aldım kurulum tamamlandığından beri 2.4 ghz Wi-Fi çalışmıyor bu sebeple televizyon vs görmüyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum modeme bağlanamadıklarını söylüyorlar. Bende modemde problem olduğunu söylüyorum. Teknik ekibe farklı bir not ile arıza açıyorlar bu sebepten dolayı Teknofix servisi modemi değiştirmiyor. Servis ekibi eve gelmiş gibi yapıp gelmiyor boşu boşuna evde durup izin kullandık. Modemim arızalı! Nokia modemmi olur. Acilen değişimini talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 15:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Temmuz 2024 16:52

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı bana

25 Temmuz 2024 12:01
30 Temmuz 2024 10:08

Problemim halen devam etmekte. Vodafone arıza kaydını açıyor. Teknofix ekibi hiçbir şey yapmadan talebi gelmiş gibi gösterip kapatıyorlar. İşte bu kadarda kaliteli bir ekiple çalışıyor koskoca Vodafone :d

07 Ağustos 2024 17:46

Problemim çözülmedi bununla birlikte ne arayan ne soran var Vodafone Net pişmanlıktır paranız rezil olursunuz.

16 Ağustos 2024 16:32

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

18 Eylül 2024 14:36

Problemim hala sürüyor. Problemim sürdüğü gibi faturayı da almasını biliyorlar, Vodafone gerçekten rezillik çok pişman oldum sakın kullanmayın kullandırtmayın verdikleri modemle yan odadan Wİ-Fİ'ye bağlanamıyorum. Hala 2.4GHZ yi aktifleştiremedim çünkü gönderdikleri servis ekibi eve uğramıyor fakat uğradığını söyleyip gidiyor. Gerçekten mide bulandırıyosunuz artık

17 Ekim 2024 14:53

Problem devam ediyor şaka gibi bir de fatura kesip ücretini almaya devam ediyorlar

Osman
Osman

Merhaba aynı sorunu senin gibi aylarca bende yaşadım maalesef. 2.4 ghz çalışmıyor ve müşteri hizmetleri güncelleme yapmaktan başka bir şey yapmadı. Sorunun çözümüne gelirsek; 1-) router / acces Point bir cihaz alıp bunu ana modeme kablo ile bağlayıp (router olarak) 2.4 ghz bu cihazdan alabilirsin. Ben böyle şimdilik bir sorun yaşamadım. 2-) ya da Ana modemde 2.4 ghz ayarlarında kanal ayarları var 13 tane. Bunları tek tek değiştirerek çalışan bir frekans bulabilirsiniz. Ama bu geçici bir çözüm. Yine bozuluyor.

Özgür

Vodafone genel merkezden bir hanımefendi aradı ve cihazı değiştirdi, problem öyle çözüldü teşekkür ederim

Ahmet sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 18:21
Vodafone Net Vodafone İnternete Erişim Problemi
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 12:43
Vodafone Net: Sürekli Kesintilerle Mağduriyet Yaşıyoruz