Tuğhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 23:03

Büyükçekmece'de oturuyorum ve yaklaşık 5 gündür evimde internetimi kullanamıyorum. Evimin önünde büyük bir kazı çalışması var ve sanırım internet kablolarına zarar verdiler. TurkNet kullanıcısıyım ve hiçbir müdahalede bulunulmuyor TurkNet tarafından. Benim işim internet üzerinden ve İstanbul gibi büyük metropolde 5 günlük internet kesintisi affedilemez.

06 Ocak 2024 18:58
TurkNet Büyükçekmece İnternet Kesintisi

Şu an bu halde hala internete erişmiyorum TurkNet

10 Ocak 2024 21:56

Hiçbir gelişme yok internetime hala erişemiyorum bu kadar ilgisizlik olamaz gerçekten

14 Ocak 2024 22:37

Hiçbir gelişme yok süreç sayamadığım kadar uzadı. Yazıklar olsun.

18 Ocak 2024 12:08

TurkNet'in verdiği sorun çözüm tarihi 18 Ocak Saat 10.30'du yaklaşık iki saat geçti ve hiçbir çalışma yok. Ne diyebilirim ki 😃

20 Ocak 2024 02:16

Onarım günü 28 Ocak oldu 😃😃 28 Ocak geldiğinde de sanırım 18 şubata ertelerler. Çocuk sanıyorlar herhalde milleti.

26 Ocak 2024 01:25

Daha bir gelişme yok mahallemde 3-4 tane Türk Telekom ticari aracı var. 2 tane kazı aracı var. Ama bizim ülkemizin çalışanı ne yazık ki mesai saatini geçirmek için gizlice ağacın arkasına girip sigara çay yapan insanlardan oluştuğu için iki günlük işi bir ayda halledemiyorlar haha. Bu yüzden gelişemiyoruz.

28 Ocak 2024 22:13

Bugün 28 Ocak TurkNet'in, Türk Telekom'dan aldığı bilgiye göre genel arızanın Onarım günü bugün. Tabii ki tahmin ettiğimiz gibi Biz Türk Telekom altyapı kullanıcıları, Türk Telekom vb. İnternet altyapı sahibi firmalarının gözünde birer önemsiz vatandaşlar (abone) olarak gözüktüğümüz için. Bizi bir yerlerine takmıyorlar. Ancak mahallemizde Ünlü, diplomat ve siyasi partilere katkı yapabilecek insanlar olunca mahallemizdeki internet genel arızasını önemserler. Belediye başkanımız Dr. H*** A** ise Instagram'dan ve sosyal medya platformlarından sadece Büyükçekmece'nin Sahil kesimlerine (daha çok göz önünde olan) öncelik verip. Seçimlerde oy kazanmak için yaptığı paylaşımlardan başka bir şey yaptığını göremiyorum. İSKİ ile beraber yaptıkları Dizdariye Mahallesi'indeki Yağmur Suyu çalışmasında gösterdikleri Amatörce çalışma programı sayesinde İnternet Alt yapımı parçaladılar. Konu başında da bahsettiğim gibi kimse sesimizi duymuyor ve acil müdahale gerekli.

07 Şubat 2024 22:03

Hâlâ yok internet

28 Şubat 2024 02:12

2 ay oldu yok internet

Osman
Osman

28 Ocak mı? Eyvah eyvah.

Tuğhan

Altyapı onarım ekibiyle konuştum az önce. 2 hafta daha sürer diyorlar.

Günlerdir Süren İnternet Kesintisi Ve Sonuçsuz Destek Deneyimi

Hakan
05 Kasım 2025 21:17
Musa sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2025 20:20
5 Gündür Süren İnternet Kesintisi Ve Saha Ekibi Gelmemesi