Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom 2 Numaralı Sim Karta İzin Vermiyor

Türk Telekom 2 Numaralı Sim Karta İzin Vermiyor
29 Ağustos 2024 08:04

Samsung S24 Ultra Yurt dışı cihazımı 4 aydır Türk Telekom sim kartı ile kullanırken, IMEI süresi bitince yine aynı cihazdaki 2. Sim noktasına taktım telefon çekiyor. Görünmesine rağmen sadece acil çağrılara izin veriyor. Şebeke vermiyorlar. Arama ve internetimi kullanamıyorum. BTK yı aradım IMEI numarasına baktı ve sorun olmadığını 120 gün kullanabileceğimi iletti. 3 defa Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm Sim kartıma güncelleme yaptılar. 24 saattir hala açılmadı. Aradığımda Sim kartınızda problem yok başka telefona taktığınızda çalıştığını göreceksiniz diyorlar üstlerinden atıyorlar başka da çözüm önermiyorlar. Başka bir kişinin sim kartı yurt dışı cihazıma taktığımda çalışıyor ama kendi hattımı kullanamıyorum. BTK yı arayın. Eşleştirme yapsın diyorlar kayıt dışı teli BTK eşleştirme yapamıyor. İlk defa telefonu açarken de sizin Türk Telekom hattınız ile yaptım neden direk açıldı diyorum belli süre izin verilmiş daha sonra desteklemiyor gibi saçma sapan bir açıklama yapılıyor. Turkcell ile aynı telefona taktığımda şu an kullanılıyor dediğimde bir süre sonra Turkcell numaranın da kullanılamayacağı cevabını alıyorum. Türk Telekom hiç yardımcı olmuyor. 24 saat oldu. Telefonum hala açılmadı kullanamıyorum. Her aramamda bizim hattımızda problem yoklar BTK yapsınlar, ilk defa yurt dışı telefon getirip kullanan ben değilim. Değil mi? Bugün de açılmazsa Turkcell e geçiş yapacağım. Bana sıfır çözüm önerisi ile geliniyor. Ne yapalım başka bir hat takıldığında çalışan telefonu çöpe mi atalım?

Ömer
Ömer

Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz? Bu Türk Telekom ne iğren. Bir firma böyle

03 Ocak 2024 13:25
Serdar sonuçtan memnun değil

Yurt Dışı Samsung Galaxy S24 Ultra'da Hat Sorunu Ve E-SIM Ücret Karmaşası

12 Mayıs 2025 00:36
Yurt Dışı Samsung Galaxy S24 Ultra'da Hat Sorunu Ve E-SIM Ücret Karmaşası
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom 2 Numaralı Sim Karta İzin Verilmiyor - Servis Yok Uyarısı

14 Haziran 2024 15:25