Serdar sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 16:47

Trendyol üzerinden satın aldığım Haino Teko marka akıllı saati teslim aldıktan sonra belirtilen özelliklerin çalışmadığını tespit edince, ürünü iade etmek üzere işlem başlattım.

Satıcı firmaya giden ürün yaklaşık 20 gün sonra 'üretim kaynaklı sorun yoktur' diyerek geri yollandı. Videolarda da görüleceği üzere saatin gerekli sensörleri çalışmıyor. Trendyol ile tekrar görüştüğümde, yetkili servisle görüşmem tavsiye edildi.

Yetkili servis, ürünün başka bir firma tarafından ithal edildiğini ve dolayısıyla ithalatçı firma ile görüşmem gerektiğini söyledi. Fatura üzerinde bulunan firma ile telefon ve WhatsApp üzerinden görüşme yaptım ve hâlâ yapmaktayım. Sonuç olarak cihazın sorunlu olduğunu onaylamalarına rağmen, toplamda üç ve son satıcı ile bir buçuk ay geçmesine rağmen elime geçen hiçbir şey yok.

Yazışmaları da buraya ekliyorum. Trendyol'a bugün sorduğumda ve üstelik videoları da paylaşmama rağmen, ürünün incelendiği ve 'üretim kaynaklı sorunu yoktur' diye cevap geldiği için bir şey yapamadıklarını söylediler.

Ekte videolara bakmanızda fayda var. Saat kolumdayken verdiği sonuç 'Lütfen saati kolunuza takın' gibi bir şey. Elimde sadece saati gösteren ve kullanılmadan kutusunda duran bir saat ve cevapsız bir bekleyiş bulunmakta. Trendyol'dan bir şey alırken satıcıya dikkat etmek gerektiğini öğrenmenin bedeli bu oldu.

01 Nisan 2024 09:41

Trendyol arayarak ürünün kusuru bulunmaması sebebiyle bir şey yapamadıklarını söyledi. Videolara bakılırsa sensörün çalışmadığını anlayacaklar ancak baktıklarını hiç düşünmüyorum.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 15:30
Trendyol'dan Alınan Xiaomi Saatte Garanti Sorunu Ve Yanıltıcı Satış
Trendyol'dan Alınan Xiaomi Saatte Garanti Sorunu Ve Yanıltıcı Satış
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
06 Aralık 2023 14:43
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
23 Mart 2024 11:12