Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
24 Temmuz 2024 12:23

1 haftadır ev interneti bağlıyken Trendyol ve Dolap uygulamalarına girince hata veriyor, annemin de benim de aynı şekilde. Kendi operatör internetimizi açınca normal çalışıyor ikimizin de. Yıllar önce de aynısı olmuştu. Trendyol altyapısı, aynı Wi-Fi kullandığımız için, bizim hesapları tek hesap sanıp bot olarak algılamış, bu yüzden sorun olmuş. O zamanlar Trendyol temsilcisi annemin hesabını server'dan silmişti. Yeni hesap açmıştık, ikimizin hesabı da normale dönmüştü. Şimdi Trendyol temsilcileriyle yazıştık, kesinlikle Trendyol'da bot hesap durumları olmazmış, onlarda sorun yokmuş, internet sağlayıcısıyla görüşün dediler. Ne kadar mantıksız bulsam da Superonline'ı da aradım, hiçbir sorun yok, zaten Trendyol ve dolap harici hiçbir sorun yaşamıyoruz ev internetinde. Trendyol müşteri hizmetlerini aradım, zorla bağlandım, biz işlem yapamıyoruz diyor. Üyeliğime giremiyorum hata veriyor, bundan anlayan kimse yok mu diyorum, yok diyor. E bir şikayet kaydı oluşturun, bir geri dönüş sağlansın diyorum, yazamıyoruz diyor.! Sorunum var ve hiçbir şekilde çözüm yolunuz yok mu diyorum, maalesef elimden bir şey gelmiyor diyor. Şaka gibi bir uygulama! Trendyol'a Wi-Fi ile giremiyoruz, eskiden yaşandı aynısı, Trendyol sistemiyle alakalı bir sorun, ki zamanında bilen temsilci çözdü işi uzun uğraşlar sonrası bilen birini zorla bulmuştuk o zaman da. Hata görselleri ekledim, birileri bana dönüş yapmalı lütfen!

Celalettin sonuçtan memnun

Celalettin
18 Temmuz 2023 14:31
Trendyol Dolap Uygulaması Ya Kapat Ya Düzelt
Hazar sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 16:45

11 Eylül 2024 13:48