Trendyol Müşteri Temsilcisi Ve Satıcı Şikayeti

Trendyol Müşteri Temsilcisi Ve Satıcı Şikayeti
Tuğçe
25 Şubat 2024 15:02

22.02.2024 tarihinde Trendyol üzerinden yaptığım alışverişte satıcı tarafından yanlış ürün gönderildi. Ürün iadesi için canlı desteğe bağlandım. "Sadece Aras Kargo iade seçeneklerinde var, adresten alım yapmıyorlar, gönderici kaynaklı olduğu için adresten alınmasını talep ediyorum"yazdım. Temsilci adresten teslim için kayıt açalım fakat kurye yoğun olabilir, olumlu sonuçlanmayabilir, İadeler 15 gün dedi. Sonra düzeltti yanlış ürün olduğu için 1 ay süresi var dedi. Açtığı talep numarasını istedim. Onu veremeyiz sistemden açtık ancak destek alanına girerseniz görürsünüz dedi. Yalan konuştuğumu mu düşünüyorsunuz yazdı. Daha önce aynı sorunla karşılaştım ve kayıt açılırken adres teyidi yapıldı iade adresten alındı. Eksik ilerliyorsunuz siz adres teyidi yapmadınız yazdım. Siparişte kayıtlı olan adres dedi. En sonunda siz biliyorsanız gelip burada çalışarak bu işi yapabilirsiniz tarzında cevap verdi. Yazışmayı ekliyorum. Temsilci M***** hanımın üslubundan ve satıcıdan şikayetçiyim. Bu şekilde satıcıları ve çalışanları firmanızda tuttuğunuz sürece asla mükemmel bir hizmet sunamayacaksınız.
Sipariş numaram#9064275104

Özgür
28 Şubat 2024 17:23

31 Mayıs 2024 05:22
Trendyol'dan Aldığım Ürün Elime Ulaşmadı Ama Sistem Onayladı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 21:13
Trendyol Teslim Edilmeyen Kargo Mağduriyeti