Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Güvenlik İhlali Hakkında

14 Mayıs 2024 12:46

Merhaba, Trendyol'dan yaptığım 8382082223 numaralı siparişim için dün satıcı firma tarafıma WhatsApp'tan ulaşmış olup ürünü tedarik edemediklerini WhatsApp yoluyla bildirmiştir. Ayrıca aramıştır. Numara şahsi bir numara, kurumsal değil. Cevap vermedim ve telefonu açmadım. Konudan şüphelendiğim için (böyle bir süreçleri olmadığını biliyorum) Trendyol müşteri hizmetleri, Twitter, d*****@trendyol.com'dan ilgililere ulaşmaya çalıştım. Müşteri hizmetlerinden iki kişiyle görüştüm yeterli olmadı, mailime dönülmedi, Twitter'dan ulaşınca Sosyal Medya ekibinden D**** Hanım arayarak bilgi verdi. Nedenini nasılını sorduğumda tatmin edici bir cevap alamadım. İlgileneceğiz, takipçisi olacağız deyip geçiştirdi. Ürünümün bu sabah iptal edildiğini gördüm fakat satıcı bana yine WhatsApp yolundan ulaşarak mağazasının benim yüzümden ihlal aldığını, vicdansız biri olduğumu, ne için şikayet ettiğimi sorguladığı mesajlar gönderdi. Bu mesajlar sonrasında engelledim. Twitter'dan Trendyol'a yazdım ancak dönüş olmadı, canlı destek ile yazışarak iki müşteri temsilcisi ile görüştüm aranacaksınız denildi hala aranmadım. Müşteri temsilcilerinden A***** Hanım alay eder gibi numaranızı paylaşıyoruz isterseniz firmayı savcılığa verebilirsiniz gibi bir üslup takındı. Bunu zaten biliyorum. Yaşadığım durumla ilgili aldıkları aksiyon firma çalışanının tekrardan bana ulaşarak tehditvari mesajlar atmasına neden oldu. Çözümsüzler. Hala bekliyorum.

21 Temmuz 2025 14:48

02 Eylül 2023 17:03
Trendyol Sipariş Ürününü Teslim Etmiyor.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:36
Barış sonuçtan memnun değil