Hilal sonuçtan memnun değil

Trendyol GO Plus Kupon Sorunu: Kullanılamayan İndirimler

Trendyol GO Plus Kupon Sorunu: Kullanılamayan İndirimler
15 Ekim 2024 22:30

Trendyol GO Plus alışveriş sonrası puanlarım olduğu için 150 lira market ve restoranlarda geçerli kupon tanımladı. Ama kupon ne marketlerde ne de restoranlarda çıkmıyor. Madem vermeyeceksiniz neden tanımladınız? Alışverişi boşuna mı yapıyoruz? Asistana bağlanıyorum onlarda bizim sistemden yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Sorunun çözülmesini istiyorum. Ödeme olduğu zaman hemen alınıyor ama bir şey tanımlandığında ya da indirim olacağı zaman hep sıkıntı oluşturuluyor.

28 Kasım 2024 20:50

Trendyolgo isimli firmadan yaptığım alışverişler sonucu 150 TL kupon tanımlandı 2500 puana ulaşmam sebebiyle. Alışveriş yaptım ancak ödemeyi yaptıktan sonra kartımda bakiye olmaması nedeniyle sipariş iptal oldu. Hemen kart bakiyemi ayarlayıp tekrar sipariş vermek istedim. Önce minimum 300 lira olan sepet tutarını 450 ye çıkardılar sonra da kuponu tamamen aldılar geri. Şaka mısınız? Boşuna mı alışveriş yapıyoruz biz. 150 lira için mi bu kadar oyun. Her seferinde aynı şey. Sıktı artık. Ne zaman sepet kısmına gelsem bir bahane ile indirim kupon kalkıyor. Ya sorunu çözün ya da kupon falan vermeyin millete dalga geçer gibi.

28 Ekim 2024 18:31

Trendyol GO isimli firmadan "huzur hipermarket manav" isimli satıcıdan miss lady markalı fırın kağıdı aldım. Görselde 3 adet 8 metre + 3 adet 8+2 adet kesilmiş olmak üzere 6 ürün vardı. Buna güvenerek sipariş verdim. Gelen ürün 1 adet 8 metre pişirme kağıdı oldu. İade için talep oluşturdum. Talebim reddedilmiş ve ürün marketten kaldırılmış. İnsanları bu şekilde saf yerine koyamazsınız. Şaka gibi gerçekten. Dalga mı geçiyorsunuz? Ya eksik ürünlerin iadesini ya da paramın iadesini talep ediyorum. Lütfen yetkili bir kişi bana ulaşsın. Trendyol'da bu sürekli oluyor. Marketler eksik ürün yolluyor ya da ürünü iptal ediyorlar ama parasını alıyorlar. İnsanları yanıltmaktan başka bir şey değil. Bunu yapan marketlere yaptırımda uygulanmıyor. Mecbur kalıp dışarı çıkamadığım zaman sipariş veriyorum ama pişman oluyorum. Ürünü kaldırsanız da siparişimin görselleri elimde mevcut. Hepsini paylaşacağım. Lütfen bir yetkili bana ulaşsın rica ediyorum. Usandım artık sürekli aynı şeyleri yaşamaktan.

26 Ekim 2024 17:37

Trendyol GO isimli uygulamadan "huzur hipermarket manav" satıcısından Miss Lady markalı pişirme kağıdı aldım. Siparişte 3 adet 8 metre + 3 adet 8+2 olarak toplam 6 adet ürün görseli vardı ve siparişimi de buna göre verdim. Ama gelen ürün 1 adet 8 metre pişirme kağıdı oldu. Bu sürekli ama sürekli oluyor. Ne mağazaya ulaşabiliyorlar ne de iadeler eksiksiz yatıyor. Hep bir sorun oluyor. Artık o kadar çok oluyor ki yazmak durumundayım. Eksik ürünler için talep oluşturdum ama sonuçlanacağından ümidim olmadığından buraya da yazacağım artık. Satıcı talebi reddederse ne ücret iadesi ne ürün iadesi de oluyor. İnsanları bu şekilde saf yerine koymayın. Neden kimse işini düzgün yapmıyor anlamıyorum. Yetkili bir kişinin bana ulaşmasını rica ediyorum.

1729953398695.img-9843.jpg
1729953391400.img-9841.jpg

Güzin
19 Şubat 2025 01:03
Trendyol GO'da Puan Yansıma Sorunu
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
20 Haziran 2025 11:50
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Bengisu
30 Kasım 2024 23:32

Trendyol'da Ücretsiz Teslimat Hakkı Sorunu

Serhat
18 Ocak 2025 19:15
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
02 Ocak 2025 12:34