Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 12:16

Trendyol uygulamasında B**** Cosmetic, Farma Kozmetik ve Medikal ve daha başka satıcı isimleri ile sahte Bepanthol-Pişik Önleyici Bebek Kremi satan bir satıcı var. Bu satıcı bir sayfası tespit edilince başka sayfalardan satış yapmaya devam ediyor. Ürün denenince kullanılmış ürün diyerek iade kabul etmediği olmuş. Ben ürünü iade ettim ancak başka aileler bu durumu yaşamasın diye yazıyorum. O sahte krem bebeğimi bir günde pişik yaptı. Ayrıca Trendyol bu satıcıyı korumak adına sahte ürün yazdığım yorumu ısrarla yayınlamıyor bu satıcının faaliyetlerini sürdürmesine, satış yapmasına imkan veriliyor. Yetkili makamlara tek tek şikayetimi iletiyorum. Başta Trendyol ve sonrasında sahte ürün satıcısından şikayetçiyim.

02 Haziran 2024 11:42

Bu şikayet Trendyol uygulamasının umurumda bile olmadı Farma Kozmetik ve Medikal firması. Görselde bile sahte ürün çok belli ancak sahte kodla ürün satışı yapıyorlar. Bepantol diye çinko karışımlı ürün satıyorlar çinko krem fazla kullanıldığında bebeğinizin pişik olmayan cildinde bile pişik ve kızarıklık yapar lütfen bu ürünü alırken bilinçli olun ve sadece Bepantol yetkili satıcısından alın. Son olarak yorumlarda bazı kişiler ürün sahte yazmış alıcı Bepantol görünüyor bu konuda dikkatli olmalısınız çünkü sahte ürün satan satıcı sayfalarını değiştirdiği için ürününü kapatınca sonra hangi sayfadan aynı ürünü alırsanız yorumunuz o satıcı için değişiyor yani özetle bu kişi yasadışı eylemler konusunda çok başarılı.

Mücahit
14 Haziran 2024 10:31