Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Gürültülü Ve Zıplayan Buz Makinesi Mağduriyeti

Gürültülü Ve Zıplayan Buz Makinesi Mağduriyeti
16 Ekim 2024 10:32

Robo marka buz yapma makinesini Trendyol aracılığı ile robo Türkiye satıcısından aldım. Eyvahlar olsun makineyi bir çalıştırdım makine zıplamaya başlayarak çok gürültülü sesler çıkarttı ve korkudan fişini çekip cihazı iade etmek için Trendyol'a kargo ile gönderdim. Makine inanılmaz gürültülü çalışıyor ve ardından zıplamaya başlıyor. Trendyol'u aradığımda beklemem gerektiğini makineyi analize alacaklarını bunun da 21 gün sürebileceği gi bir hep müşterinin mağdur olacağı olguların olduğu bir bilgilendirme aldım. Binlerce lira vererek almaya çalıştığım ürün bozuk diye şimdi paramı geri almaya çalışacağım. Böyle bir saçmalık nerede var. Diğer alışveriş sitelerinde üründe problem olmasa dahi iade edip anında ürün bedelini geri alabiliyorken Trendyol gibi büyük görünen alışveriş sitesinden robo markalı ürünün bozuk olması dolayısıyla geri istediğim bedeli inceleme sonrasında vereceklermiş. Neyi inceliyorsunuz? Ürün kusurlu. Elimde video var. Bu neyin vakit kaybı. Mağduriyetimin derhal giderilmesini istiyorum.

11 Kasım 2024 13:50

Trendyol Müşterisinin arkasında durmayarak mağduriyet yaşamasını bir film gibi izlemekle yetiniyor. Trendyol alışveriş sitesinden aldığım bir ürün bozuk çıktı ve iade etmek istedim. Firmaya gönderdim binlerce liralık ürünü kontrol edeceğiz diye 1 aya yakın süredir ellerinde beklettiler. Kontrol ettik bozuk değil diyerek ürünü bana geri gönderdiler. Ürü geldi fakat yine bozuk ve çalışmıyor. Bu arada Trendyol firmasınada gelişmeleri aktarıyorum. Satıcıyı kollayarak onların bu süre hakkıdır. O yüzden bekleyeceksiniz diyorlar. Trendyol müşterisine yaşattığı bu mağduriyeti devam ettirerek. Ürünün tekrar bana iade edilmesini normal karşılayarak; tarafıma iletilmeyen servis numarasının da ulaşılabilir bir numara olmamasını normal karşılayarak hala beni 1 hafta bekleterek satıcıdan servis iletişim numarası bulmaya çalışıyor. Trendyol bu bozuk ve kalitesiz olan ürünü servise kendi imkanlarım ile gönderebileceğimi bana belirtti. Yok ya. Bu nedir Trendyol. Neden hala bozuk olan bu ürünü size gönderemiyorum. Bedelini ödedik yetmedi mi? Hala neden zorla istemeden benden para almaya beni mağdur etmeye devam ediyorsunuz. Yeter artık Trendyol düzeltin bu mağduriyeti.

11 Kasım 2024 13:28

Firma bozuk olan robo buz makinesini tekrar bana geri gönderdi ve bozuk değildir diyor. Trendyol asla müşterisinin arkasında durmuyor müşterisine mağduriyet yaşatan başka bir alışveriş sitesi görmedim. Trendyol da hep problem var ve haklarınız mevcut istediğinizi yapabilirsiniz diye geri dönüşler alıyorum.  İlginç. Bakalım daha neler göreceğiz?

Melisa
22 Mayıs 2025 15:26
Ensari sonuçtan hiç memnun değil

Ensari
20 Şubat 2025 15:04
Çim Biçme Makinesi İade Sürecinde İlgisizlik Ve Saygısızlık

02 Mayıs 2025 12:24
Kusurlu Ürün İadesi Haftalardır İnceleniyor Mağduriyetim Giderilmiyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Ağustos 2025 03:51