THY Miles Ans Smiles Programı Mil Hesap Hatası

Bilgin
16 Ağustos 2023 14:15

Miles ans Smiles klasik Plus statüsünde iken elit için 3100 puana ihtiyacım vardı. THY mobile uygulamasında elit için millerinizi statü miline çevirin yazıyordu. Önce bir miktar mili çevirerek denemek istedim. Millerimden 1500 kullanarak 300 statü mili aldım ve 1500 mil benden silindi. Buna karşılık statü milimin 300 artması gerekirken o da 1500 puan düştü. 1 hafta sonra tekrar denedim. Biraz statü mili aldım. Statü mil miktarım artacağına azaldı. Millerim daha da azaldı. Yani hem Millerim hem statü millerim haksız yere silindi. Telefonla ulaştım. Çare yok. Geri bildirimde bulundum. Yanıt olarak, bu kadar aşağılayıcı bir e-posta almadım hayatta. Bana çocuk muamelesi yapıp nasıl mil kazanılır diye Web sitesindeki bilgileri verdiler. Yaptıkları yanlış ile ilgili en ufak bir açıklama yok. Hakkımı yediler. Ancak düzeltme girişimi olmadığı gibi şaka gibi cevap veriyorlar. Pes diyorum. Bu nasıl bir anlayış hala sinirlerime hakim olamıyorum. THY ve milisaniye smiles lütfen biraz çözüm odaklı olun. Madem yanlış yaptınız düzeltin. Göz göre göre hakkımı ihlal ediyorsunuz. Mesele mil meselesi olmaktan çıktı. Artık hukukçu olarak sadece manevi tatmin için dava açacağım.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Mil Politikası Mağduriyeti

Emre