Serkan sonuçtan hiç memnun değil

THY Mağduriyet Ve İlgisizlik

Serkan
24 Nisan 2024 23:46

10.04.2023 tarihinde İstanbul Ordu-Giresun havalimanına THY uçak bileti aldım. İniş esnasında hava şartlarından dolayı belirlenen noktaya inemedi ve bizleri Trabzon havalimanına iniş yaptırdı burda bizlere mağduriyetimizin giderileceği aktarıldı fakat akşamın soğunda bizleri dışarıda otobüs ayarlıyoruz 5 dakika hurda diyerek oyaladılar. Daha sonra şikayet üzerine havaalanındaki Türk Hava Yolları iletişim noktasına başvurdum kendilerine durumu aktardım. Kendi imkanlarımla gitmemde herhangi bir sakınca olabileceğini sordum yetkiliden aldığım cevap herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini ve bunun üzerine kendi aracımla planlanan noktaya gideceğimi belirttim. THY temsilcisinin bana aktardığı mağduriyetimin giderileceği herhangi bir maddi harcamamın fişi karşılığında karşılanacağı tarafıma bildirilmiştir. Bende bunun üzerine harcama yaptım ve malı değeri olan fişi aldım. Daha sonra THY geri bildirim oluşturup harcama fişimi gönderdim. THY önce fişi kabul etmedi fatura olmadığı takdirde ücretin karşılanmayacağını belirten bir geri bildirim gönderdi daha sonra bende bu fişin malı değeri olduğunu başka bir fatura kesmediklerini beyan ettim. Ben Ekok cebimden harcamamı yaptım ancak ücretin tamamının değil de belirli bir kısmının karşılanacağı tarafıma bildirildi. Ben bu harcamayı mağduriyetimin giderileceğini aktaran havaalanı temsilcisinden sözlü olarak söylenmesi üzerine yaptım ve mağdur oldum.

28 Mayıs 2024 00:25

11/04/2024 tarihinde İstanbul Giresun Ordu havaalanına almış olduğum uçak bileti hava şartlarından dolayı Trabzon havaalanına iniş yaptı. Bu durum öngörülemezdi fakat alınan tedbirler yeterli düzeyde değildi. THY çalışanlarıyla konu hakkında bilgi aldığımda kendi imkanlarım dahilinde tekrar gitmek istediğim şehre gidebileceğimi bundan karşılayacağım ücretlerin tamamının faturalandırılması şartıyla geri ödeme yapılacağını beyan ettiler. Ancak yapmış olduğum yol harcamalarımın daha sonra THY'na bildirmem ve bana geri dönüşlerinde sadece 1/4 ünü karşılanacağı beyan edilmiş beni mağdur etmişlerdir. Ödenecek tutarında yaklaşık olarak 2 Aydır ödenmeyerek mağduriyetimi devam ettirmektedirler. Bir bilet ücretinin ödeneceğini bununda en düşük ücretten hesaplanacağını bana önceden bildirilmesi gerektiğini belirtmek isterim.

Emre
04 Nisan 2024 03:14
THY Saat Değişikliği Ve Sonrasında Yaşanan Mağduriyetler

Burcu
06 Eylül 2024 16:25
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00