THY Erken Gitmemize Kapı Kapandı Diye Bizi Uçağa Almadı

Fatih
06 Ağustos 2023 01:51

Türk Hava Yolları erken gitmeme rağmen kapı kapandı diye bizi uçağa almadı. Bir de üzerine 2 bin lira ceza istedi. Başka sefere bilet almak için. 5 Ağustos 20.50 uçağına bilet aldık. Ailecek 20.00'de havaalanında olmamıza rağmen bayağı bir kuyruk vardık. Beklerken zaman geçti. 20.14'te sıra bize geldi. Sonra kapı kapandı sistem kapandı diye bizi uçağa almadılar. Çok acayip şekilde mağdur olduk. Çocuklar bebekler vardı hep mağdur olduk. 9 Ağustos'a 2 bin lira ceza vermemiz karşılığında bilet verebileceklerini söylediler.

İlk defa böyle bir şey geldi başıma ki muhtemelen fazla rezervasyon yaptılar kendilerince böyle çözüm buldular. Bizim gibi başka insanlarda mağdur oldu. THY'nin belgeselini izlemiştim fazla rezervasyon yaptıkları için teker teker yolcuları gezip bir sonraki uçağa binmeleri karşılığında para ve otel teklif ediyorlardı. İptallere karşı fazla rezervasyon yapıyor bunlar onlar yüzünden biz mağdur olduk. Pazartesi ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmek olacak. Ayrıca bütün platformlarda yazacağım bu olayı.

profile profile profile

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

THY 30 Dakika Kala Uçağa Almadı

Yusuf
13 Haziran 2024 21:36
THY 30 Dakika Kala Uçağa Almadı
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
09 Temmuz 2023 11:29
Melike sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşu Kabul Etmedi

Melike
14 Ağustos 2023 09:41
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
25 Haziran 2023 13:58