Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Aldığım Ürün Ve Mağduriyet

12 Şubat 2024 16:52

Eskişehir Espark Teknosa'dan 11.11.2023 tarihinde aldığım mı robot Vacuum mop-2 Pro beyaz 2 ay sonra lazer sensörü hatası verdi. Firmaya götürdük onlarda teknik servise gönderdiler. Teknik servis testlerden Başarı ile geçtiğini ve bir sorun olmadığını belirten açıklama ile Teknosa'ya ürünü gönderdiler. Ürünü teslim alıp evde denedim ancak tekrar sensör hatası verdi ve bu sefer video çekip ertesi gün tekrar Teknosa'ya götürdüm. Tekrar servise göndereceklerini ve sorunun çözülmediğine dair bizim imzamız bulunan bir yazı ile servise gönderildi. Çekmiş olduğum videoyu da satış danışmanı arkadaşlara gösterdim. Servis beni arayabilir ve videoyu onlarla paylaşabileceğimi belirttim. Biraz önce servisten gelen mesaj ile 2. Gönderimimde de aynı açıklama ve ürünün testlerden Başarı ile geçtiğini belirten bir açıklama. Ürünü tekrar teslim aldığımda yine aynı hata ile karşılaşacağım. 3 ayda 2 defa servise giden bir cihaz için adına ve kurumsallığına güvendiğim Teknosa ne yazık ki hiçbir şekilde yardımcı olmamıştır. Müşterisinin yanında olmamıştır. Ürünü satacakları zaman çok ilgililer ama sorun çıktığında yalnızsınız. Bir daha ürün olmayı bırakın Teknosa'nın yanından bile geçmem. Yaşadığım sorunu Tüketici Hakem Heyeti ile çözeceğim gibi gözüküyor. Teşekkürler Teknosa!

12 Şubat 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Şubat 2024 17:15

IST01-OU-6445097 ilk servis kayıt numarası IST01-OU-3942015 ikinci servis kayıt numarası. Ürün satılırken gösterilen enerjiyi müşteri zorda kaldığında da göstermenizi rica ediyorum.

20 Şubat 2024 18:35

Ürünü satın aldığım Espark şubesi tarafından bugün arandım. Ürünün 6 gün önce geldiğini söylediler. Ürün 6 gündür mağazada yatıyor mu dediğimde evet cevabını aldım. Bana her sabah Teknosa'dan gelen mesaj da ise talebiniz inceleniyor bilgi mesajı. Teknosa müşteri hizmetlerini 4 defa aradım geçen haftadan beri ama bilgiyi bırakın dönüş alamadım. Bu kadar ucuz ve amatör olduğunu bilmiyordum Teknosa'nın. Kusurlu ürün sattıkları için Bu işin takipçisi olacağım ve hukuk anlamında ne gerekiyorsa yapacağım. Teknosa ayıplı mal satan bir firmadır. Gidip bozuk ürünümü alıp tekrar bir video ekleyeceğim

21 Şubat 2024 20:29

Ürünü 2. Kez servisten aldım. Şu an denedim ve sonuç videoda. Teknosa ayıplı mal satan ve sattığı ürünün arkasında durmayan bir firmadır

Senem sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'nın Markasına Yakışmayan Teknik Servislerle Çalışması

Senem
30 Aralık 2023 16:23
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
27 Ağustos 2023 23:48

Tuana
07 Aralık 2023 10:35

06 Ekim 2023 12:45
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
17 Şubat 2024 22:05