Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütüm Sigorta Attırıyor

15 Ağustos 2024 09:57

Tefal ütü satın aldım. Daha 3.5 yıl olmasına rağmen hemen bozuldu. Fişe takınca sigorta attırıyor. Yetkili teknik servislerinize tek tek gittik rezidans değişmesi gerekiyor diye söyleyip parçanın olmadığı söylendi. Parçada biri 2 ay bir diğeri dahada fazla en iyisi siz yeni ütü alın diye söyleniyor. Eğer ben kullan atlık bir ütü alacaksam neden Tefal ütü aldım başka marka daha uygun ücretli ürün alabilirdim. Bu arada bu ütü hakkında çok fazla şikayet görüyorum. Teknik servisiniz iyi değilse ürünü yapan ve kontrol eden kalite kontrolünüz lütfen iyi kontrol etseydi. Ben daha önce aldığım ütü 20yılı geçti çalışırken neden 3.5 yıl önceki hemen bozuluyor. Ben ürünümün düzgün bir şekilde tamir olmasını istiyorum ama teknik servisleriniz yeni ütü almamızı söylüyorlar bu durumun acil çözümlenmesi gerekmektedir. Yetkilililerden acil destek bekliyorum.

15 Ağustos 2024 11:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

26 Eylül 2024 17:50

Sayın Yetkililer telefonla dönüş yapmanız hiçbir anlamı olmuyor. Çünkü çözüm odaklı cevap alamadım. Ben bu ütüyü alalı 3.5 yıl oluyor. Benim kullanım hakkım 10yıl yasal hakkım var. Bana bu parçaları 20iş günü temin etmeniz gerekmektedir. Yalnız 1 ayı geçti ve halen her şey muamma durumda. Telefonda bana üretim tarihinden bahsediliyor; sonuçta ben bu ürünü aldığımda o dönemde güncel olan ürününüz satıldı. Malzemeyi hızlı bir şekilde temin edilmesi gerekmektedir. Bana bu süre zarfında yeni ütü alın diye önerilemez ve bu kadar mağdur edilemez. Ben herhangi bir ürün almadım Tefal markalı bir ütü aldıysam hizmetini de en iyi şekilde isteme hakkına sahibimin. Çözümlerinizi bekliyorum.

Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Necdet
06 Ağustos 2023 18:46
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Buhar Tuşu Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Ersin
31 Temmuz 2025 00:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 15:08

Garanti Kapsamında Kronik Arızalı Ütü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti