Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 15:08

Tefal fv9785 ütümü sigorta attırması sebebiyle servise götürdüm, tabanının bozulduğunu söylendi kullanım ömrü devam etmesine rağmen bozulan tabanın artık üretilmediği, bu sebeple de ürünün artık çöp olduğu belirtildi. Bu ürünü 19/12/2017'de aldım, tamir edilse belki daha fazla kullanacağım. Ama servis eliyle yeni ürün almam gerektiği söyledi. Bu ürün daha alınalı 6,5 yıl oldu, yönetmeliğe hatta üzerinde yazan ifadeye göre kullanım ömrü 10 yılsa ben niye ürünü çöpe atıyorum. Sitesinde "Faaliyetlerimizi sürdürürken, çevreyi ve doğal kaynakları korumak; Kalite politikamız çerçevesinde sağladığımız başarıların sürdürülebilir olmasını sağlamak, " ifadeleri yer alan bir firmanın bir ürünü çöpe atın demesini asla kabul etmiyorum. Ürünümün tamir edilmesi için gereğini talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 17:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

30 Temmuz 2024 12:16

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
27 Temmuz 2024 15:15

Tuğba
26 Ekim 2023 21:16

Tefal Kazanlı Ütü Ana Kart Arızası

Çağla
26 Haziran 2024 00:12
Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütüm Sigorta Attırıyor

Cigdem
15 Ağustos 2024 09:57
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Pişmanlıktır

Ahmet