Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Firdevs
19 Aralık 2024 14:52

Trendyol aracılığıyla Happy Center isimli firmadan 20.09.2024 tarihinde sipariş ettiğim Tefal GV9620 2600W buhar kazanlı ütü Kasım ayında ütü yaparken öncesinde darbe almamış olmasına rağmen aniden kırıldı ve plastik parçası düştü. Ütüyü incelediğimde kırılan kısmın çok kalitesiz ve ince bir plastik madde olduğunu fark ettim. Neredeyse evimdeki tüm küçük ev aletlerinde Tefal'i kullandığım için kalitesine güvenerek Tefal tercih ettim fakat beklentimin çok altında bir ürünle karşılaştım.
Trendyol üzerinden iade işlemi başlattım ve 22.11.2024 tarihinde ürünü iade işlemi için kargoladım. Problemi hem Trendyol üzerinden bildirmeme hem de kutunun içine koyduğum bir kağıda yazmama rağmen yaklaşık 2-3 hafta sonra beni arayarak problemin ne olduğunu sordular. Durumu tekrar açıkladım. 14 Aralık'ta groupe SEB'den ürünün hazır olduğuna dair bir mesaj geldi. İlgili numarayı aradığımda değişim yapılacağı söylendi ve İhsaniye servisinin numarası benimle paylaşıldı. İhsaniye servisini aradığımda bir yanlışlık olduğu benim adıma bir ürün bulunmadığı bildirildi. Tekrar Trendyol'la iletişime geçtiğimde biraz daha beklemem gerektiği söylendi.
Son olarak tekrar Trendyol tarafından arandığımda bana ürünün tamir edildiği, parça değişimi yapıldığı ve problemsiz bir şekilde bana ulaşacağı söylendi. 18 Aralık tarihinde ütü aynen gönderdiğim şekilde elime ulaştı ve ürün incelemesini geçtim, içerisine eklediğim parçanın olduğu poşeti dahi açmadıklarını fark ettim.
Sonuç olarak 1 aya yakın süredir hiçbir şey yapmamak için ütüyü beklettikleri yetmezmiş gibi bu süreçte ne bir muhatap bulabildim ne de doğru bilgi alabildim. Tekrar ulaştığımda bana Bursa'daki Tefal teknik servisine götürebileceğim ve orada tekrar inceleme sürecine gireceği söylendi.
Daha ne kadar mağdur olmalıyım? Bu analiz süreçlerinin işlem yapılmasa da sürenin sonuna dek kullanılma sebebi bir çeşit müşteri yıldırma politikası olarak mı kullanılıyor? Bu süreçte neden bir muhatap bulamıyor, doğru bilgiye ulaşamıyorum?

20 Aralık 2024 10:36 (Şikayetten 19 saat sonra)

23 Aralık 2024 09:46

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

Raziye
03 Mart 2024 13:05
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

İlhami

Züleyha
13 Şubat 2024 12:08
Tefal Kalite Sorunlarıyla Boğuşan Ütü Deneyimim
Tefal Kalite Sorunlarıyla Boğuşan Ütü Deneyimim
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
29 Temmuz 2025 11:26