Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Rondo 800 Yedek Parça Problemi

01 Ekim 2024 16:55

Merhaba, Tefal Rondo 800 model rondomun bıçağının cam hazneye takıldığı yerdeki plastik aparatı kırıldı. Orijinal yedek parça için araştırdığımda bir sonuç elde edemedim. Bıçağın yenilenmesi mümkün mü ya da farklı model uyumlu bir bıçak var mıdır? Bu konularda yardımcı olabilecek kimseye ulaşamıyorum. Motoru, cam kasesi sağlam rondo çöp mü olacak?

01 Ekim 2024 16:42

Tefal Rondo 800 Multifunction model rondomun bıçağının alt kısmında, kaseye oturan plastik aparat kırıldı. Yenisi için yaptığım araştırmalarda bir sonuç elde edemedim. Bu modele uyan başka bir bıçak kullanımının mümkün olup olmadığı ya da aynı model bıçağın değişip değişemeyeceğini söyleyecek bir yetkili arıyorum. Aksi takdirde motoru ve cam kasesinde sorun olmayan rondo çöp olacak.

02 Ekim 2024 09:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

02 Ekim 2024 12:58
02 Ekim 2024 17:02

Servis bilgileri tarafıma verilerek irtibata geçmem istendi. Servise gittiğimde söz konusu rondonun eski model olması sebebiyle yedek parçasının bulunmadığı, ancak eski başka bir makineden "çıkma" tabir edilen şekilde bir parça bulunabileceği, onun için de bu parçanın olduğu servisi bulabilmek için tek tek tek tüm servisleri aramam tavsiye edildi. Bu arada çağrı merkezi de servislerdeki parça stok durumlarını kendilerinin göremediğini, servise sormam gerektiğini söylemişlerdi. Benim tek tek parça arayacak ne vaktim ne de sabrim var. Bu yaklaşım ve cevap çözümse, problem çözüldü.

İsmet
17 Nisan 2025 15:32

Ruziye
02 Aralık 2024 08:03
Tefal Rondo Bıçağı İçin Yedek Parça Sıkıntısı

Sevim
15 Aralık 2024 17:39
Tefal Rondo İçin Yedek Parça Sıkıntısı
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Rondo Bıçağı İçin Yedek Parça Sorunu

Selma
04 Kasım 2024 20:28

Asuman
30 Haziran 2024 17:24
Tefal Yedek Parça Sorunu!
Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru