Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Nutricook Düdüklü Tencere Zamanlayıcı Aparatı!

12 Temmuz 2024 13:53
10 Temmuz 2024 19:22

Tefal nutricook düdüklü tenceremin zamanlayıcıları biri bozuk dendi diğerinin ise yeni pil takılmasına rağmen pil yatağının kapağının üretilmediğinden dolayı yeni zamanlayıcı Alman gerektiği söylendi tamiri yapılmıyormuş lastik üretilmiyormuş neden düdüklü satışı devam ediyor madem şikayetçiyim ürünlerimin arızasının giderilmesini istiyorum

12 Temmuz 2024 16:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

17 Temmuz 2024 13:53

Halen satışı yapılmakta olan piyasaya çıkışı 10 yıl olmamış bir ürünün yedek parça üretiminin yapılmaması ve arızanın giderilmemesi ciddi bir sıkıntı hele ki bu marka Tefal ise çok yazık söylenen cümle çok komik ''zaman ayarlayıcısı olmadan da kullanabilirsiniz ''ne demek.% 35 lik bir indirim sağlayarak sorunumu giderebileceğinizi mi düşünüyorsunuz bu nasıl bir saçmalık tüm belge ve evraklarımla gerekli mercilere başvuruda bulunacağım.

Dr. sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kapağı Kapanmayan Düdüklü Tencere Ve Tehlikeli Servis Süreci

10 Nisan 11:37