Nur sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ingenio Kulp Problemi

08 Şubat 2024 19:49

Bir aydır kullandığım Tefal Ingenio setinin kulpu kilitlendi. Öyle tencere de kalakaldı. Ürünü Forum Bornova'dan almıştım. Bu kadar güvenip para verdiğim ürünün bu kadar kalitesiz çıkması hayal kırıklığı. Bir de evde sürekli yemek yapılmıyor. Sürekli yapılsa ne olacak acaba?

07 Nisan 2024 15:44

Merhaba, 2 hafta önce Forum Bornova Tefal'den almış olduğum salata kurutucusu bozuldu. Çalışmıyor. Ekteki video da gösterildiği gibi. Bu arada ikinci kullanışımda bozuldu. Ayrıca almış olduğum Ingenio setteki kulplarda bozulmuştu. Birini değiştirdiler. Birini değiştirmediler. Tefal yetkililerinin dikkatine lütfen verilmiş olan paranın hakkını tüketiciye verin. Muhatap bulamıyorum.

19 Mart 2024 11:21

Tefal Ingenio 3x setimin diğer kulpu da bozuldu. Ürünü Aralık'ta almıştım Ocak ayından itibaren kullanmaya başlamıştım. Bu zamana kadar 2 kulpta maalesef arızalandı. İlk kulp bozulduğunda Tefal ile bu platform üzerinden iletişime geçmiştim. Kulpu değiştirdiler. İkinci kulpu daha kolay olacak diye almış olduğum Forum Bornova Tefal mağazasına götürdüm 6 Mart tarihinde. Üründen hala ses yok. Ayrıca bu kulplar bozulduğu için tencereme de zarar verdiler. Maalesef Tefal'den bu seti aldığım için pişmanım. Güvenlik sorunu var bence. Bir de özel karıştırma seti aldığımız tencereyi bu şekilde kendi kulpu sıkıştığı için zarar vermesi çok kötü.

09 Şubat 2024 09:19 (Şikayetten 13 saat sonra)

09 Şubat 2024 10:43
09 Şubat 2024 14:56
Nur
10 Şubat 2024 15:07

Beni arayıp ilgilenen kişiye teşekkür ederim. Ama kulp değişimi için 1 ay kadar süre verdiler. Hem de ayıplı ürün satmanıza rağmen yine mağdur olan tüketici oldu.

12 Şubat 2024 09:51

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Tencere İlk Kullanımda Yamuldu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Esra
18 Eylül 10:14
İrina sonuçtan hiç memnun değil

İrina
23 Kasım 2024 23:49
Tefal Ingenio Soyulan Kaplama Ve Kilitlenen Sap Sorunu
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
13 Ocak 2024 21:05
Tefal Tencere Kalkması Ve Üretimimi Olmaması
Tefal Tencere Kalkması Ve Üretimimi Olmaması
Fidel sonuçtan hiç memnun değil

Fidel
20 Nisan 2024 17:14
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
27 Kasım 2023 14:07