Havvagül sonuçtan memnun değil

Tefal Tencere Takımımın Tenceresi Kavladı

12 Ocak 2024 14:55
12 Ocak 2024 14:12

Videoda görüldüğü gibi kabarma ve patlama oldu şu anda kavruluyor değişimini talep ediyorum

12 Ocak 2024 14:18
tefal-tencere-takimimin-tenceresi-kavladi-2.jpg
tefal-tencere-takimimin-tenceresi-kavladi-1.jpg

Tenceremin Resimleri

12 Ocak 2024 14:19

Tabanı kavlıyor

12 Ocak 2024 15:08 (Şikayetten 13 dakika sonra)

15 Ocak 2024 13:06
17 Ocak 2024 13:17

Tefal markasına teşekkür ederim ilgilendiler

18 Ocak 2024 17:54

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

23 Ocak 2024 17:13

Şikayetim üzerine Tefal yapılacak bir şey olmadığı için %25 indirim uyguladı ben de 30 santimlik bir tava aldım yeni gelen bu tavamın kenarı eğri lütfen bana dönmelerini rica ediyorum

13 Şubat 2024 16:18

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Kategorileri