Berra sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Airfryer Su Ve Yağ Akıtması

01 Nisan 2024 14:29

14.12.2023 tarihinde Vatan mağazasından Tefal Easy Grill XXL aldık. Kullanmaya başlayalı üç ay oldu ve çekmece altından su sızdırdığını fark ettik. Garanti kapsamında servise verdik; ancak bize, delinme işlemlerinin garanti kapsamına girmediği söylendi. Ürünün contaları sıcaktan yumuşamış ve alttan su sızdırıyor. Bu, kullanıcının hatası değil, Tefal'in hatasıdır. Ürünümün değişimini talep ediyorum.

01 Nisan 2024 14:39 (Şikayetten 9 dakika sonra)

01 Nisan 2024 14:41

Çekmece değişmesini istiyorum ya da para iade mi

01 Nisan 2024 20:39

Sorumsuz bir firmasınız hâlâ bir geri dönüş alamadım.

02 Nisan 2024 11:53
02 Nisan 2024 12:55

Sızdıran bu pişirme haznesinin değişimini istiyorum firma tarafından tüm gelişmeleri buradan yazamaya devam edeceğim

05 Nisan 2024 15:17
16 Mayıs 2024 19:37

Bir ay önce garantiye gönderdiğimiz Airfryer imiz yağ ve su akıtmasından dolayı yeni ürün gönderdiler ve yeni ürünü bugün ilk kez denedim aynı sorunla karşılaştım dalga mı geçiyorsunuz bizimle para iade mi istiyorum Tefal den ürün aldığıma pişman ettiniz.

16 Mayıs 2024 19:55

Para iade istiyorum yeni bir ürün ya da tamir edilmesini istemiyorum.

16 Mayıs 2024 20:23

Tefal Easy Girll XXL çekmecesinden yağ ve su akıttığı için garantiye verdim ve ürünümü uzun bir aradan sonra değiştirdiler bugün ürünümü ilk kez kullanırken su akıttığını fark ettim dalga geçiyorsunuz resmen para iade mi istiyorum en kısa zamanda Tefal markası aldığıma çok pişman oldum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
11 Ocak 2024 14:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
08 Ocak 2024 15:09
Tefal Airfryer Paslanma Sorunu Ve Servis Hüsranı
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Niyazi
25 Nisan 2024 10:22