Yakup sonuçtan hiç memnun değil

TEB Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

09 Mart 2024 23:04

Kamu çalışanıyım. Kurumumuz TEB Bankası ile anlaşma sağladı. Mobil uygulamayı indirip kullanıma açtıktan sonra, şifremi doğru girdiğim halde hesabım bloke oldu. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen ilgilenen olmadı. Takım lideriyle görüştüğümde, bankayla iletişime geçip kısa sürede sorunu çözeceklerini söylediler; fakat yine ilgilenen olmadı. Yeni müşterilerin şimdiden yorulduğunu ve illaki şubeye gitmek zorunda olduğumuz söylendi ki bu çok mantıksız. Müşteri hizmetleri, 'Sistemde engelli olarak görünüyorsunuz, bilgilerinizi göremiyoruz' gibi anlamsız bilgilerle hizmet vermeye çalışıyor ve sorumluluğu sürekli şubeye atıyor. TEB Bankası ile çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum. Hesabıma para yatırır yatırmaz diğer bir mobil uygulamaya aktaracağım. TEB Bankası'nın bu tutumu kabul edilemez ve başkalarının da mağdur olmamasını umuyorum.

10 Mart 2024 10:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

10 Mart 2024 14:16

Müşteri hizmetleri kısıtlaması neden var daha yeni müşteri olduk şimdiden mağdur olduk mobil uygulamayı kullanamıyorum

Derya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Hesabıma Erişim Engellendi Sebep Açıklanmıyor

Derya
19 Ağustos 2025 00:01
Alkan sonuçtan hiç memnun değil

Alkan
20 Ocak 2025 19:41

TEB'de Müşteri Olma Sürecinde Yaşadığım Sorunlar Ve Bilgi Eksikliği

Esra
28 Temmuz 2025 15:44

TEB Hesabıma Erişemiyorum, Mağduriyetim Acil Çözüm Bekliyor

Ilgar
23 Eylül 2025 00:16
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
31 Ağustos 2023 11:49