TEB Maçka Tüketicisini Cevapsız, İlgisiz Ve Zarara Uğramasını Sağlıyor

Belgin
02 Ağustos 2023 12:26

Türk ekonomi bankası Maçka şubesi ve genel müdürlük ilgisizlik. Haziran ayında yurt dışına yaptığım seyahatte TEB kredi kartımı kullandım. Döndüğümde fark ettim ki her zaman yurt dışı harcamalarımda Ekstrem tl olmasına rağmen Euro olarak harcamalarım duruyor. En az 6-7 kez müşteri temsilcisi n... Hanım ile telefonda en az 3-4 kez call center ile ve minimum 11-12 kez de Mobilde "Talimat Yükle" Butonu ile bunun ekstrenin tl olduğunu Euro nun düzeltilmesi gerektiğini söyledim. Her seferinde Görüştüklerim benim Euro olarak gördüğümü aslında tl göründüğünü herhangi bir hata olmadığını söylediler. Son 10 gündür telefon ve talimatlara da geri dönüş yapmıyorlar. Ekstrem kesilmiş ve Euro. Ben yurt dışındayken 1Euro 26 TL/Euro iken bana kesilen Euro ekstre zamanında 1 EUR/30, 9 Tl oldu. Bu kadar ilgisizlik bu kadar amatörlük bu kadar tüketicisini zarara göz göre göre sokan bir bankada görmedim. Tüm ilişkimi keseceğim ama insanların da bankayı bilmesini ona göre sözle söylenen hiçbir ifadenin Banka tarafından bir karışılığı olmadığını bilmelerini ve tedbirli olmalarını istediğim için yazmak istedim.

02 Ağustos 2023 13:09 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Veysel
12 Şubat 2024 07:17
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
19 Ocak 2024 14:55
TEB Kredi Onaylayıp Vermiyor

Berna
29 Temmuz 2024 02:09
Nez sonucu yetersiz buldu

Nez
05 Ağustos 2025 08:56
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
28 Aralık 2023 11:29